DVA BRATA, DVA LUDAKA: I stariji Kirgios vulgarno uvredio hrvatsku teniserku!

Hristos u radio emisiji izjavio kako Dona Vekić voli Koka

  • 5

Teniski svet potpuno je zanemeo posle skandaloznog ponašanja australijaskog igrača grčkog porekla Nika Kirgiosa, koji je manirom najgoreg uličara vređao Švajcarca Stanislasa Vavrinku.

- Kokinakis ti je bio sa devojkom. Žao mi je što ti to moram reći - ovim rečima temperamentni i očigledno vaspitno zapušteni Kirgios, želeo je da isprovocira Švajcarca aludirajući na njegovu lepšu polovinu, hrvatsku teniserku Donu Vekić.

>>> Izvini, moj drugar ti je bio sa ribom! Grk brutalno isprozivao petog tenisera sveta! (VIDEO)

Samo dan kasnije, još dalje je otišao njegov brat Hristos, koji je u jednoj australijskoj radio emisiji gore uvredio Donu, što je i sam priznao kasnije.

- Dona očito voli Koka - rekao je Hristos.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Voditelji su zbog jasne aluzije na muški polni organ odmah prekinuli emisiju, ali to nije zaustavilo Hristosa, koji je nastavio svoje izlaganje na tviteru.

- Upravo sam napravio radijski intervju za Nika. Rekao sam da Dona očito voli kok, a oni su prekinuli intervju i rekli da je to "najgora stvar koju je iko ikad izjavio u etru!'" - napisao je Hristos Kirgios na Tviteru i objasnio istoriju sukoba njegovog brata i Vavrinke.

>>> POKAJAO SE ZBOG DUGOG JEZIKA: Kirgios se izvinio SVIMA zbog vulgarnog ispada!

Naime, Hristos tvrdi da je "rat" počeo zbog Vavrinkinih ranijih izjava kako je Nik Kirgios simulirao povredio.

- Ta pi...ca ima sreće da nisam bio tamo jer inače ne bi mogao nastupiti na nekoliko sledećih turnira. Stavio je svoje ruke na Nika - zgrabio ga je i rekao mu hrpu uvredljivih sranja. Studirao sam pravo i to sranje je zlostavljanje, čoveče. Ima sreće što ga nećemo tužiti -  poručio je stariji Kirgios.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. avgust 2015 | 20:31

    Haha braca ludaci, sta fali - malo zabave u ionako dosadnoj igri

  • Empedokle Etna

    14. avgust 2015 | 23:14

    Pišu da je zbog nje ostavio ženu sa kojom ima dete i sada ispade da su i Sten i Dona za svaku pohvalu i da oni nemaju prošlost već bajkovitu sadašnjost i budućnost!? Ako je njega Sten provocirao, zašto bi Nik sada cenio da mu vrati istom težinom provokacije, jednostavno, vratio mu je nečim što ga se lično netiče, ali istinom koja se nepriča! Mladost ludost!

  • Oliva

    14. avgust 2015 | 19:01

    Stvarno su ova braca vaspitno skroz zapusteni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA