Zašto ova 3D koreografija podseća na Zvezdin meč koji Delije i igrači žele da zaborave? (VIDEO)

I Fratrija je na derbiju protiv CSKA pokazala da prati navijačke trendove, kada su koreografije u pitanju

  • 0

Nisu imali razloga za radost posle meča jer je CSKA u moskovskom derbiju slavio na njihovom terenu sa 2:1, ali navijači Spartaka iz Moskve mogu da budu ponosni zbog koreografije, koju su napravili tokom provog poluvremena derbija.

Pristalice moskovskih crveno-belih su na svojoj tribini napravili spektakularnu 3D sliku, koja je jedna od prepoznatljivih simbola navijačke grupe Union, čija je zastava i bila na ogradi uz veliki slogan - Sila i čast!

>>>TRAGEDIJA U RUSIJI: Ubijen navijač Spartaka iz Moskve, Delije u žalosti za bratom! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Redstarbelgrade.info Foto: Redstarbelgrade.info

Navijači Spartaka iz Moskve su u prijateljskim odnosima sa pristalicama Crvene zvezde i često su i jedni i drugi gosti na njihovim tribinama.

Zanimljivo je da je ova ista slika, koju smo videli na moskovksom derbiju, nedavno krasila tribinu Delija na jednom od mečeva Crvene zvezde koji je odigran na Vračaru. Tada je na ogradi Delija istaknuta velika zastava grupe Union, sa istim motivima, kao na koreografiji protiv CSKA.

U pitanju je bila utakmica koju svi navijači, a naročito igrači, žele da zaborave, pošto su crveno-beli izgubili taj meč protiv Voždovca 1:0, a posle toga su im nezadovoljni navijači skidali dresove.

Pogledajte i detalje sa tog meča, kao i tu situaciju kada su navijači skidali dresove igračima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA