TRANSFERI: Grizman od danas vredi 65 miliona evra, Napoli ponudio malo za Maksimovića

Iza nas je još jedan zanimljiv dan na transfer pijaci. Evo šta je ono što ga je obeležilo

  • 0

To bi bilo to, ali samo za danas, jer vas i sutra čekaju nove vesti o transferima, spekulacijama...

Od važnijih vesti koje su danas isplivale izdvajamo napore Noriča da angažuje Matiju Destra iz Rome, kao i informaciju o sve izvesnijem prelasku levog beka Augzburga Rahmana Babe u Čelsi, s obzirom na to da ga nije bilo u protokolu meča bundeslige.

Važna vest i za navijače Mančestera: Nikolas Otamendi je mislima već na Old Trafordu o čemu je obavestio i čelnike Valensije, tako da se transfer Argentinca u Englesku sada slobodno meriti danima.

Konačno, gazda Torina Urbano Kairo decidirano tvrdi da Nikola Maksimović vredi 12 miliona evra i da je ponuda koju je poslao Napoli za srpskog reprezentativca nije dovoljna da dođe do dogovora.

22:47 ATLETIKO ŠTITI NAPADAČA ASTRONOMSKOM KLAUZULOM

Prema navodima madridskog lista As, Atletiko je odredio novu klauzulu za napadača Antoana Grizmana (24), pa će sada svako ko poželi da ga kupi, morati da izruči 65 miliona evra. Francuz je nedavno produžio saradnju sa Jorgandžijama do 2020. godine.

21:13 INTER MERKA MERTENSA

Nije zadovoljan Dris Mertens u Napoliju i želi u neki jači klub, a to bi mogao da iskoristi Inter na čijem se radaru nalazi Belgijanac.

20:49  SELTIK PREDSTAVIO ALANA

Novo pojačanje Seltika Skot Alan predstavljen je navijačima i to u poluvremenu utakmice protiv Invernesa. On je stigao iz Hibernijana pre tri dana.

20:23 SNAJDER, DRAKSLER, ISKO, GECE...

Da, ovo je spisak kreativnih vezista koji se nalaze na listi želja Juventusa koji očajnički traži košarkaškim rečnikom "plejmejkera" posle odlaska Artura Vidala. Naravno, ne žele da ih dovedu sve, samo jednog od njih.

20:06 MORENO U PSV-u

Meksikanac iz Espanjola Hektor Moreno prešao je u PSV Ajndhoven sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. On već ima iskustvo igranja u Erediviziji pošto je svojevremeno nosio dres AZ Alkmara.

19:41 PREDSEDNIK TORINA: MAKSIMOVIĆ NE IDE NIGDE!

Predsednik Torina Urbano Kairo izjavio je da nema šanse da Nikola Maksimović do kraja prelaznog roka napusti klub i ode u Napoli, o čemu se već dugo spekuliše.

- Da li je blizu Napolija? Apsolutno ne! Zapravo, možete slobodno napisati da je sve dalje i dalje. Imamo ponudu koja je ispod vrednosti igrača, a to je 12 miliona evra plus bonusi. Mislim da je sve ispod toga malo za igrača takvih kvaliteta.

19:22 NORIČ ZOVE DESTRA

Engleski Norič veruje da ima najveće šanse da dovede Italijana Matija Destra (24), napadača Rome, koji je od januara do juna igrao na pozajmici u Milanu. Sada je ponovo u Romi, ali traži novi klub. Menadžer Kanarinaca Aleks Nil potvrdio je da su u toku pregovori sa agentom igrača.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

18:04 VAJDENFELER PRIHVATIO ULOGU REZERVE

Roman Vajdenfeler koji je prethodnih sezona bio nezamenjiv na golu Borusije Dortmund u novoj sezoni će biti rezerva Romanu Burkiju koji kod novog trenera Tuhela ima prednost. Iskusnom 35-godišnjem čuvaru mreže takvo stanje stvari ne smeta i spreman je da podržava tim i sa klupe.

17:45 ZNAK DA JE BABA U LONDONU

Izgleda da je transfer Abdula Rahmana Babe u Čelsi gotova stvar. Defanzivac nije bio u protokolu Augzburga za meč prvog kola Bundeslige protiv Herte iz Berlina i tako su samo potvrđene tvrdnje da se on nalazi u Londonu na lekarskim pregledima.

17:23 SPORTING UPORAN U NAMERI ZA HALILOVIĆA

Mladi Alen Halilović je jedan od najtraženijih igrača ovog leta. Tinejdžer je član Barselone koja želi da ga prosledi na pozajmicu kako bi dobio više prilike da igra. Interesenata ima mnogo, ali je najuporniji Sporting, čiji je trener već pozvao lično hrvatskog igrača i pričao o planovima koje ima za njega.

17:10 - OTAMENDI INSISTIRA NA TRANSFERU U JUNAJTED

Argentinski fudbaler Nikolas Otamendi obavestio je čelnike Valensije da nije skoncentrisan na obaveze u klubu zbog spekulacija u vezi transfera u Mančester Junajted. Kako prenosi španski radio Kadena Kop, Otamendi je poručio treneru Nunjo Santu da ne može da daje sve od sebe na treninzima jer je glavom već u Mančesteru.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Junajted se posle propalih pregovora sa kapitenom Real Madrida Serhiom Ramosom okrenuo alternativama, a Otamendi je na vrhu te liste. Argentinski defanzivac će najverovatnije biti izostavljen sa spiska igrača za utakmicu protiv Monaka u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, što podgreva sumnje da je transfer izvestan.

16:55 BLAN POTVRDIO: DINJE ODLAZI, ALI...

Trener Pari Sen Žermena je novinarima na konferenciji pre utakmice potvrdio da Lukas Dinje neće biti u konkurenciji za tim protiv Ažaksija, i da je na putu da pređe u, kako je rekao veliki italijanski klub.

Za defanzivca PSŽ-a su poslednjih dana veliko interesovanje pokazali Liverpul i Roma, ali je fudbaleru klub iz prestonice Italije više po volji. Dinje bi trebalo da pređe u Romu na pozajmicu, ali PSŽ ga neće pustiti pre nego što nađe adekvatnu zamenu. Na listi želja Parižana su Kurzava, Rafael Gerero, Gulam, Ansaldi i Sikera.

16:15 ROMA NAŠLA LEVOG BEKA

Roma je na dobrom putu da pojača levu stranu, pošto je igrač brazilskog Santosa Emerson Palmieri pred dolaskom na pozajmicu, sa pravom otkupa italijanskog kluba. Prošle godine momak od 21-godine je igrao za Palermo, kako stvari stoje, ostaće u Seriji A.

16:02 SELTIK KUPUJE ŠTOPERA ZAGREPČANA

Mladi defanzivac Jozo Šimunović najverovatnije odlazi iz zagrebačkog Dinama. Seltik je već ponudio preko šest miliona evra, a u igri su, navodi Dejli Mejl i Bajern iz Minhena, odnosno Lion.

15:30 ČELSI NAŠAO ŠTOPERA U NEMAČKOJ

Žoze Murinjo je spreman da dovede centralnog defanzivca Štutgarta Antonija Ridigera. Momak ima 22 godine, ugovor do kraja 2017. godine i vrednost na tržištu od oko 10 miliona evra.

15:17 EVERTON KUPUJE OD PRVAKA JUŽNE AMERIKE

Dok Everton igra i vodi protiv Sautemptona javljamo vam da "karamele" planiraju u svoje redove da dovedu Rodriga Funsea Morija, centralnog beka River Plejta, nedavnog osvajača Kopa Libertadores.

14: 44 MAKSIMOVIĆ VREDI 20 MILIONA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Finalna ponuda Napolija Torinu za Nikolu Maksimovića glasi: 15 miliona evra odmah, 2 miliona u bonusima i konačno 3 miliona ukoliko Napoli ode u Ligu šampiona. Ukupno 20 miliona evra za srpskog defanzivca za koga u Torinu traže celih 25.

14:30 NAPADAČ NAPUŠTA FENER

Golgeter Fenerbahčea Miroslav Štoh uskoro bi trebalo da pređe u Bursu gde će odigrati celu sezonu kao pozajmljeni igrač.

13:35 MARKEC OSTAJE U LIVERPULU

Iako su se mnogi pitali hoće li Lazar Marković ostati u redovima Liverpula za predstojeću sezovu, dilema je otklonjena. Trener Rodžer je rekao da je srpski fudbaler potreban ovom timu crvenih za sezonu 2015/2016.

13:27 MIHAJLOVIĆ ŽELI KOVAČIĆA

Potencijalna transfer bomba sprema se daodjekne Italijom. Milan, kojeg trenira Siniša Mihajlović zainteresovan je za vezistu Intera Matea Kovačića. Navodno, ponuda od 30 miliona evra mogla bi da stavi gradske rivale za isti sto, bez obzira što je Hrvat ranije rekao da ne napušta redove bivšeg Mihajlovićevog kluba.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

13:20 LIVERPUL ODBIO ROMU

Nastaviće Roma da napada Liverpul ponudama za Mamadua Sakoa, iako je ponovo odbijena. Vučica želi defanzivca na pozajmicu, videćemo kako će se stvari dalje odvijati.

13:00 DE HEA ODBIO JUNAJTED, PRIHVATIO REAL

Završava se saga oko golmana Mančestera Davida De Hee. Odbio je Španac još jednu, poboljšanu ponudu Junajteda i pred potpisom je za Real Madrid. Zarađivaće godišnje 5 miliona evra.

Foto: AP Foto: AP

12:30 ATLETIKO ZAMRZNUO JUVENTUS

Pozajmica fudbalera Atletiko Madrida Giljermea Sikuere je za sada na hlađenju. U Juventusu su mislili da je sve gotovo, ali za sada je sve stopirano.

12:25 REAL PUŠTA IGRAČA KOJEG JE NEDAVNO DOVEO

Pričalo se da će Lukas Vaskez konačno dobiti priliku u Real Madridu, kada je ranije tokom leta stigao iz Espanjola, ali je trenutno bliže da će otići u Betis koji želi da se pojača levim bekom.

12:03 LIVERPUL ĆE TEK DA KUPUJE

Rodžers: Imamo jak duh i želje. Market je otvoren. Kupovaćemo još do kraja prelaznog roka.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

12:01 TOTENHEM DOVEO IGRAČA NA NJEGOV ROĐENDAN

Klinton Nđije je definitivno novi igrač Totenhema. Premijerligaš ga je potpisao baš na njegov 22. rođendan.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA