TRANSFERI: Mihajlović dovodi Srbina u Milan, Čelsi ima novog levog beka!

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 2

Završen je još jedan zanimljiv transfer dan koji su obeležile informacije iz Italije. Naime, Mateo Kovačić će sasvim sigurno biti novi igrač Reala iz Madrida, dok Siniša Mihajlović želi da dovede Filipa Đuričića u Milan.

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

>>> Ovde pročitajte sve što ste propustili u subotu

21.54 - TRANSFER BOMBA! MIHAJLOVIĆ DOVODI FILIPA ĐURIČIĆA

FOto: AP/Tanjug FOto: AP/Tanjug

Italijanski mediji prenose vest da je Siniša Mihajlović spreman da isplati Benfiki 12.5 miliona evra i dovede Filipa Đuričića na San Siro.

21.04 - ZVANIČNO - ČELSI DOVEO LEVOG BEKA

Reprezentativac Gane i doskorašnji levi bek Augzburga Baba Rahman novi je igrač Čelsija koji je transfer vredan 14 miliona funti potvrdio na zvaničnom sajtu.

20.48 - LIVERPUL NE DA SAKOU DA IDE

Engleski mediji prenose da je Liverpul odbio ponudu Rome za defanzivca Mamadua Sakoa.

20.30 - SADA I PERIŠIĆ MOŽE U INTER

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Agent hrvatskog fubbalera istakao je da odlaza Kovačića u Real otvara vrata njegovom klijentu u Interu. Podsetimo, Perišić je danas dao gol za Volfsburg.

19.47 - NIKOLAS OTAMENDI PRELAZI U MANČESTER SITI

Velika želja Mančester junajteda od sutra će najverovatnije postati igrač Mančester Sitija. Mediji navode da će Građani Valensiji dati 40 miliona plus Mangalu na jednogodišnju pozajmicu.

19.02 - PATO SE VRAĆA U EVROPU

Brazilski napadač Aleksandre Patoi nalazi se na meti Lacija i Volfsburga.

18.30 - KOENTRAO NE IDE U INTER

Španski mediji prenose da Portugalac ne želi da igra u Interu iako nije standardan u Realu. Međutim, Koentrao je izrazio želju da se vrati u Benfiku.

17.40 - ĐURĐEVIĆ U MUSKRONU?

Uroš Đurđević je odbio Partizan, vrlo brzo je dobio ponudu i od Crvene zvezde, ali kako sada stvari stoje zlatni omladinac iz Litvanije karijeru će nastaviti u Muskronu koji odnedavno drži Pini Zahavi.

17.21 - REAL NE STAJE - PEREZ KUPUJE SANDRA

Kako Mundo Deportivo navodi, predsednik Reala Florentino Perez odrešiće kesu i kupiće Aleksa Sandra iz Porta. Zanimljivo, Sandro ne želi da produži ugovor sa Zmajevima.

16.48 - KOVAČIĆ ''GURA'' ISKA U JUVENTUS

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dolazak hrvatskog reprezentativca u Real mogao bi da znači da će Španac Isko pokupiti kofere i napustiti klub. Kao jedna od opcija pominje se Juventus koji plejmejkera želi da dovede na jednogodišnju pozajmicu.

16:15 - ROMA PLAĆA MILIONE ZA ŠTOPERA ČELSIJA

Roma je prodala Alesija Romanjolija Milanu i neophodno joj je pojačanje na poziciji štopera. Posle odbijanja Liverpula da na pozajmicu prosledi Mamadu Sakoa, Rimljani su se okrenuli alternativi, fudbaleru Čelsija Kurtu Zumi. Oni su pored ponude o pozajmici na sto Plavaca postavili i ponudu za transfer vrednu 35 miliona evra.

15:40 - PSŽ POBEDIO LIVERPUL I TOTENHEM U BORBI ZA LEVOG BEKA

Pari Sen Žermen je dogovorio transfer Levina Kurzave, koji iz Monaka prelazi u njihove redove za devet miliona evra. Zainteresovani za levog beka su bili i Liverpul i Totenhem, ali su Parižani dobili trku za 23-godišnjeg Kurzavu, koji je zabeležio i dva nastupa za reprezentaciju Francuske.

15:20 - SITI OTIMA JUNAJTEDU OTAMENDIJA?

Nikolas Otamendi je jedna od najvećih želja Mančester junajteda, kome je preko potrebno pojačanje na poziciji štopera. Prvi pik ''crvenih đavola'' bio je Serhio Ramos, koji je na kraju potpisao novi ugovor sa Realmo, a Luj Van Gal bi mogao da ostane i bez alternative. Da navijačima problem bude veći, trku za Argentinca mogli bi da izgube od večitog rivala - Mančester Sitija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prema lokalnom listu iz Valensije -Las Provinsijas, on je blizu prelaska u redove Građana. List takođe navodi i da je Otamendi ranije ovog vikenda tražio dozvolu da propusti trening, kao i da se oprostio od prijatelja u gradu, jer je dogovor klubova blizu.

15:00 - TOTENHEM DREŠI KESU ZA BERAHINA

Sparsi se nadaju da će u toku naredne nedelje uspeti da realizju trensfer napadača Vest Bromvič Albiona Saida Berahina. Sandej Miror prenosi da je transfer u završnoj fazi i da će obeštećenje biti najmanje 28 miliona evra, a Beraionova plata 140.000 evra nedeljno.

14:45 - VOLFSBURG ODREDIO CENU ZA DE BRUJNEA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nastavlja se cenjkanje Volfsburga i Mančester Sitija za reprezentativca Belgije Kevina De Brujnea. Siti navodno nema nameru da plati obeštećenje više od 65 miliona evra. Volfskburg prema Dejli Staru nema nameru da ga proda za manje od 70 miliona evra.

14:20 - EVERTON SE POJAČAVA U BARSELONI

Roberto Martinez želi da pojača vezni red, a na njegovom spisku pojačanja je Aleks Song iz Barselone. On je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Vest Hemu, i ''čekićari'' su bili favoriti da ga dovedu, ali španski mediji sada ističu da je Everton u pol poziciji da ga privoli u svoje redove. Transfer bi ih koštao pet miliona evra.

14:00 - KAPITEN GRUZIJE U REMSU

Kapiten fudbalske reprezentacije Gruzije Jaba Kankava potpisao je trogodišnji ugovor sa Remsom, saopštio je  francuski klub.

Kankava u Rems prelazi iz ukrajinskog Dnjipra, koji je prošle sezone predvodio do finala Lige Evrope.

Za reprezentaciju Gruzije odigrao je 52 utakmice i postigao šest golova.

13:30 - PREOKRET, KOVAČIĆ IDE U REAL

Preokret u vezi transfera Kovačića? Jutro je otvorila vest da je Liverpul spreman da dovede Matea Kovačića za 30 miliona evra, ali najnovije informacije koje stižu iz Italije, ukazuju na to da je mnogo bliži Real Madridu. Gazeta delo Sport ekskluzivno na naslovnici svog štampanog izdanja navodi da su se Inter i Real dogovorili oko transfera i da samo potpis Kovačića fali da on bude kompletiran.

Interu bi na ime obeštećenja trebalo da pripadne 30 miliona evra, plus pet od potencijalnih bonusa.

13:05 - MILER ŽELI KOD ŠVAJNIJA

Kako prenosi Sandej Ekspres, reprezentativac Nemačke i napadač minhenskog Bajerna Tomas Miler sve je bliži prelasku u Mančester Junajted. Miler je prijateljima otkrio da želi da se pridruži doskorašnjem saigraču Bastijanu Švajnštajgeru, koji je ovog leta prešao na Old Traford.

Bajern je već odbio ponudu Junajteda od 84 miliona evra, ali menadžer Luj van Gal očigledno ne želi da odustane od dovođenja 25-godišnjeg fudbalera. Miler je prošle sezone postigao 21 gol na 48 utakmica u svim takmičenjima.

12:45 - JUVENTUS ŽELI ZVEZDU REALA

Juventus je ovog leta prodao Artura Vidala Bajernu za veliki novac, i sada traži zamenu u veznom redu. Prema informacijama La Republike, Stara torinska dama želi da dovede Fransiska Iska iz Real Madrida i spremna je da plati 40 miliona evra za obeštećenje.

Iska u Juventusu vide kao kombinaciju Vidala i Pirla i veruju da bi on idealno nadomestio njihove odlaske.

12:20 - SAGA DE HEA SE BLIŽI KRAJU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Golman Mančester junajteda, David de Hea, koji je jedna od najvećih saga ovog prelaznog roka, istakao je da je iznenađen izostavljanjem iz ekipe na početku sezone u Premijer ligi. Umesto njega na gol liniji je bio novi golman, koji je stigao na Old Traford, Serhio Romero.

Bi Bi Si prenosi informaciju blisku De Hei, da golman nije odbio da brani, kao što se spekulisalo, već je to bila odluka trenera Van Gala. Španski golman je nedavno odbio unosan novi ugovor sa Junajtedom. Aktuelni ugovor mu ističe narednog leta, a on silno želi da pređe u Real Madrid.

Izostavljanje iz ekipe poTo će se prema poslednjim informacijama španske Marke i dogoditi, pošto je već dogovorio lične uslove sa Real Madridom, po kojim bi godišnje zarađivao 4.9 miliona evra.

12:00 - ARSENAL SE OKREĆE KAVANIJU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Arsen Venger ne odustaje od toga da na Emirejts ovog leta dovede vrhunskog napadača. Pošto pregovori sa Realom oko Benzeme po svemu sudeći propadaju, jer trener ''Topdžija'' ne želi da plati traženih 65 miliona evra, i sada se okrenuo ništa manje kvalitetnijoj alternativi u Pari Sen Žermenu, i očekuje da ponuda od 50 miliona evra zadovolji šampiona Francuske.

11: 40 - PALERMO ZAINTERESOVAN ZA ĐILARDINA

Italijanski fudbalski klub Palermo zainteresovan je da dovede bivšeg reprezentativca te zemlje Alberta Ðilardina. Italijanski napadač je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Fiorentini i na 14 utakmica postigao četiri gola.

- Prelazni rok je otvoren. I dalje tražimo napadača, videćemo da li je on pravi izbor - rekao je trener Palerma Ðuzepe Jakini.

Iskusni 33-godišnji napadač tokom karijere igrao je za Pjaćencu, Veronu, Parmu, Milan, Ðenovu, Bolonju i Gvagnžu.

11:20 - LIVERPUL NUDI 30 MILIONA ZA HRVATA?

Brendan Rodžers je u subotu izjavio da za Liverpul prelazni rok nije završen i da tek treba očekivati nova pojačanja, iako su Crveni bili među najaktivnijim klubovima sa Ostrva u dosadašnjem prelaznom roku, i potrošili su najviše novca.

Potvrda takve izjave trenera ekipe sa Enfilda stiže iz Italije, gde Gazeta delo Sport najavljuje da će Liverpul poslati ponudu vrednu 30 miliona evra, ne bi li u svoje redove doveo hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, koji trenutno nastupa za Inter.

Za Liverpul već nastupa jedan reprezentativac Hrvatske, štoper Dejan Lovren.

11:00 - ZVEZDA ŠALJE MBOĐA NA POZAJMICU?

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

U smiraj prelazog roka mogući su odlasci pojedinih igrača sa Marakane, koji nisu u prvom planu kod trenera Miodraga Božovića. Sport prenosi informaciju da bi takav slučaj mogao da bude sa Mamadu Mbođem, koji bi narednih šest meseci ili godinu dana mogao da provede na pozajmici u nekom drugom klubu. Zvezda ima jaku konkurenciju u poslednjoj liniji odbrane, a to će posebno da bude upečatljivo kada se oporavi Aleksandar Luković, što bi trebalo da se dogodi za dve nedelje.

Trener Zvezde je istakao da je potrebno smanjiti broj igrača, jer je na treninzima nemoguće raditi sa njih 30, a odlaske je najavio i sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

>>> Gde spava Mbođ? Kiks Zvezdinog štopera iznervirao Rajkovića! (VIDEO)

Mbođ je sezonu počeo kao starter, ali je posle kiksa na Vračaru u duelu protiv Voždovca očigledno izgubio poverenje Božovića, ali i navijača, čiji je miljenik zbog specifičnog ponašanja i aktivnosti na društvenim mrežama.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    16. avgust 2015 | 12:08

    Božović nek napravi reprezentaciju CG sa pojedinim strancima a ono što iole valja nek rastera

  • Konac

    16. avgust 2015 | 14:46

    Dodji u Nis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA