Lepa Eva izbačena zbog seksa sa fudbalerom: Ispovest bivšeg dečka seksi doktorke Čelsija!

Prema njegovim rečima atraktivna Špankinja obožava seks i hvali se da je popularna među igračima

  • 8

Ne stišava se bura poslednjih dana oko fizioterapeutkinje Čelsija Eve Karneiro koja ja dospela na naslovne strane medija nakon što ju je Žoze Murinjo javno napao zato što je ukazivala pomoć Edenu Azaru u trenucima dok je Čelsi jurio pobedu nad Svonsijem.

Posle toga usledila je i supenzija lepe španske doktorke kojoj je zabranjeno da radi sa prvim timom i da bude u stručnom štabu tokom utakmica. Međutim, izgleda da pozadina svega toga nisu bila dešavanja na meču prvog kola Premijer lige, već nešto sasvim drugo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Britanski tabloid "San" objavio je ekskluzivni intervju sa bivšim dečkom seksi doktorke, Rupertom Peterson-Vordom koji je izjavio da mu je lepa Eva tokom jedne od svađa koje su imali rekla da je spavala sa jednim igračem "plavaca", kao i da ona uvek dobije onoga koga želi.

- Ta žena mi je uništila život. Eva je tokom jedne svađe rekla da je spavala sa jednim fudbalerom. Rekla je to samo da bi me povredila, ali ne verujem da je istina. Ona se hvali time da je popularna među igračima. Voli da bude u centru pažnje i uživa u seksu, a mnogo ljudi ne zna kakva je ona zapravo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ona je nemilosrdna i uvek dobija ono ili onoga koga želi. Bio sam opčinje njome i želeo porodicu, ali ona me je sažvakala i ispljunula. Ona obožava seks. To joj je mnogo važno. Svakog dana smo ga upražnjavali - izjavio je Peterson-Vord.

Naravno, pitanje je koliko se može verovati ovakvim njegovim rečima i tome da ne želi preko njenih leđa a se dokopa slave, ali javnost na Ostrvu je sa druge strane već započela sa time ko bi mogao da bude taj srećnik iz tima Čelsija, a iz dobro znanih razloga najčešće se pominje Džon Teri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA