Siti održao čas fudbala Čelsiju! Nestvaran gol Žirua za Arsenal (VIDEO)

Tobdžije savladale Palas u gradskom derbiju, a prvi gol na meču će se još dugo prepričavati * Građani sa 3:0 pobedili Plavce

  • 2

Fudbaleri Arsenala savladali su na gostovanju ekipu Kristal Palasa sa 2:1 (1:1) u prvoj nedeljnoj utakmici 2. kola engleske Premijer lige.

Arsenal je zabeležio prvu pobedu u šampionatu, poošto je prošle nedelje doživeo šokantan poraz kod kuće od Vest Hema (0:2). Tim Arsena Vengera imao je veliki broj prilika, ali je teže nego što se očekivalo došao do slavlja.

Gosti su poveli u 16. minutu zahvaljujući spektakularnom golu Olivijea Žirua, a izjednačio je u 28. minutu Džoel Vord koji je preciznim udarcem po zemlji savldao golmana Petra Čeha.

Sav plen Tobdžijama doneo je Dilejni, koji je u 55. minutu pogodio sopstvenu mrežu nakon udraca glavom Aleksisa Sančeza. Fudbaleri Arsenala u narednom kolu dočekuju Liverpul, dok Kristal Palas igra protiv Aston Vile.

Mančester Siti je na meču protiv Čelsija pokazao da je glavni kandidat da skine Plavce sa trona Premijer lige. Održali su im klasičan čas fudbala na Etihadu i slavili rezultatom 3:0.

Strelci za Građane bili su Aguero u prvom, a Kompani i Fernandinjo u drugom poluvremenu.

Begović je činio čuda na golu Čelsija u prvom delu, ali u 31. minutu nije mogao ništa. Aguero se prošetao u šesnaestercu Čelsija i na semaforu je stajalo 1:0. Plavci su bili u igri sve do 79. minuta. E, tada je Begović loše intervenisao, a Komapnio pogodio za 2:0. Samo pet minuta kasnije sve je bilo gotovo.

Matić i Ivanović su se utopili u sivilo Čelsijevih igrača, dok je Kolarov odigrao svih 90 minuta za Siti i bio i više nego dobar.

Rezultati i strelci 2. kola Premijer lige:

Kristal Palas - Arsenal 1:2

(Vord 28 - Žiru 16, Dilejni auto gol 55)

Mančester Siti - Čelsi 3:0

(Aguero 31, Kompani 79, Fernandinjo 85)

Ponedeljak:

Liverpul - Bornmaut 21.00

Odigrano ranije:

Sanderlend - Norič 1:3 (0:2)

Svonsi - Njukasl 2:0 (1:0)

Totenhem - Stouk 2:2 (2:0)

Votford - Vest Bromvič Albion 0:0

Vest Hem - Lester 1:2 (0:2)

Sautempton - Everton 0:3 (2:0)

Aston Vila - Mančester Junajted 0:1 (0:1)

Tabela: Mančester Junajted 6 bodova, Lester 6, Mančester Siti 6, Everton 4, Svonsi 4, , Kristal Palas, Arsenal, Vest Hem, Liverpul, Norič i Aston Vila po 3, Votford 2, Čelsi, Njukasl, Sautempton, Totenhem, Stouk, VBA 1, itd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHELSEA 888

    17. avgust 2015 | 09:51

    Bićemo mi pravi kad bude trebalo, i na kraju ŠAMPIONI !!! CHELSEA FOREVER

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA