Partizan počinje pripreme sa nikad mlađim timom u istoriji!

Crno- beli će posle dug godina imati u sastavu momke između 18 i 21 godine

  • 50

Košarkaši Partizana pripreme za novu sezonu počeće u ponedeljak u hali Pionir, saopštili su crno-beli.

Partizan će, kao i svakog leta, pripreme obaviti u Beogradu. Od 18. do 20. septembra učestvovaće na turniru u Bratislavi gde će mu rivali biti solunski PAOK, zagrebačka Cibona i domaći Inter.

Bivši igrač FMP-a, na probi u Partizanu (VIDEO)

Nakon toga odigraće revijalnu utakmicu sa Panatinaikosom u Atini, dok će 25. septembra biti gosti na turniru u Nantu, koji organizuje Toni Parker.

Nije poznato u kom sastavu će tim iz Humske igrati ove godine. Klub su napustili kapiten Dragan Milosavljević, Milan Mačvan, Aleksandar Pavlović, Nikola Milutinov, Boris Dalo, Andreja Milutnović i Nemanja Bezbradica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Trener Duško Vujošević za sada može da računa na  nikad mlađi tim u svojoj istorji: U timu ima za sada Milenka Tepića (28), Eda Murića (23), Vanju Marinkovića (18), Mihajla Andrića (21), Miloša Glišića (18), Božu Ðumića (23), Petra Aranitovića (20), Janisa Kuzeloglua (20), Ivana Bojanića (18) i Miloša Koprivicu (20)

Na probi će biti i bivši igrač FMP-a Nikola Silađi (23)

Poslednji put ovako mlad tim crno-beli imali su 1991/92 kada su postali prvaci Evrope, tada su igrali sa momcima od 21, 22 godine ne računajući Sašu Đorđevića i Dragišu Šarića koji su bili stariji.

Partizan novu sezonu počinje 1. ili 2. oktobra na gostovanju protiv Metalca iz Valjeva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.Dj

    16. avgust 2015 | 19:11

    "Poslednji put ovako mladi tim crno beli imali su kada su postali prvaci Evrope." Daj Boze da ovog puta budu bar u prva 10 tima aba lige. Ali ovo su sve mladi momci zeljni dokazivanja tako da ja verujem da ce nas sve prijatno iznenaditi, naravno ne ocekujem trofeje ali ocekujem sasvim solidne rezultate za sigurno najmladji tim u regionalnoj ligi.

  • koko

    16. avgust 2015 | 21:04

    sa Duletom i u trecu ligu ako treba

  • Radiša

    16. avgust 2015 | 20:02

    Vi niste normalni majke mi, podržavate Vujoševića koji vam uništi klub...svašta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA