Đorđević nije zadovoljan igrom Srbije, a objasnio je i zašto!

Ja nikada nisam zadovoljan, jer uvek želim bolje, rekao je selektor Srbije

  • 0

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević rekao je nakon osvajanja turnira "Trofej Beograda" da nije zadovoljan igrom svog tima, jer veruje da može još mnogo bolje.

Srpski DRIM TIM pregazio Ruse i osvojio trofej!

Đorđević skratio spisak za samo jednog igrača! Šta mislite ko je otpao?

Srpski košarkaši pobedili su večeras u finalnoj utakmici selekciju Rusije ubedljivo sa 95:61.

- Nisam zadovoljam, jer ja nikada nisam zadovoljan. Možemo I moramo bolje, moramo da budemo još spremniji na Evropsko prvenstvo.

- Cilj je da odemo tamo sa verom u sebe. Bavimo se samim sobom, ne protivnikom - rekao je Ðorđević na konferenciji za medije posle meča u Kombank areni.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je odlučio da se u nastavku priprema za kontinentalni šampionat zahvali Stefanu Potu, koji je naknadno dobio poziv u reprezentaciju.

- Svaki od njih zaslužuje da se oseća reprezentativcem Srbije. Imaću tešku odluku, ali ne želim da se bavim time, u ovom trenutu uživam da radim sa njima - rekao je Ðorđević i pohvalio odnos reprezentativaca prema igri i protivniku.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Imali smo odličan pristup igri, košarci, zahtevima i zadacima. Ovo je prijateljska utakmica, treba je analizirati i doći do još bolje forme.

- Teodosićev talenat je nesporan i on našoj igri daje određenu boju. To igračima donosi određenu sigurnost”, rekao je Ðorđević i otkrio da će Dragan Milosavljević od sutra krenuti sa jačim trenizima.

Na kontinentalnom šampionatu od 5. do 20. septembra Srbija će igrati u B grupi sa Španijom, Italijom, Turskom, Islandom i Nemačkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA