Vujošević o svom ugovoru, Zvezdinom UPPR-u: Pogledajte celo izlaganje (VIDEO)

Trener Partizana je pred početak sezone imao opširno izlaganje gde je govorio o aktuelnim problemima crno-belih

  • 49

Trener Partizana Duško Vujošević je u nikada težoj situaciji u istoriji kluba održao prvu prozivku pred početak sezone. Na treningu u hali Pionir pojavilo se 16 košarkaša, a od toga su polovina igrači koji su na probi, i uglavnom su nepoznati košarkaškoj javnosti.

Trener crno-belih izneo je utiske povodom početka sezone, a tom prilikom je opširno pričao o problemima u kojima je klub u smislu finansija, kao i o, kako je rekao, političkim pritiscima da ode iz kluba, kako bi Partizan dobio sponzore.

>>> VUJOŠEVIĆ: Ako SNS dođe u klub, ja idem (FOTO)

- Postoji priča da sponzori neće da dolaze sve dok sam ja trener. Ako je tako, voleo bih da se to kaže jasno i glasno. Da to kaže neko ko je relevantan politički faktor u ovoj državi, a ne Spreman sam da odem, čak i da radim za jedan evro, ako će to doneti boljitak, ali tvrdim da do toga neće doći zbog politike koja je zauzeta prema klubu - rekao je Vujošević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener crno-belih je pričao i o nejasnoj situaciji oko sopstvenog ugovora sa Partizanom, koji je istekao krajem prethodne sezone, pa zbog toga mnogi spekulišu da će otići iz Partizana.

- Ne znam zašto se toliko interesujete za moj ugovor? Je l' vi to želite meni da vidite ledja? Ni ranije isto nisam imao ugovor, pa se nije toliko pisalo o tome. Dođe sezona, dogovorimo se i samo se potpiše, da bi sve formalno-pravno bilo ispostovano. Nije mi jasna tolika pompa povodom ovog pitanja, jesam li ja toliko los trener da treba da odem, pa se ovo toliko potencira u medijima?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vujošević je iskritikovao i situaciju u klubu, odnosno činjenicu da se nije održala Skupština kluba, jer nije bilo kvoruma, pošto je većina bila na odmorima.

Pogledajte i sami šta je još ispričao o raspodeli novca od transfera Bogdana Bogdanovića, predlogu Dodika da Partizan prođe kroz UPPR da bi se oslobodio dugovanja, kao i odnosu države prema klubu, koji je, kako kaže nepravedan prema Partizanu, u odnosu na Crvenu zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • navijac

    17. avgust 2015 | 19:21

    Pare, pare, pare, vazne su vam samo pare. Potsetio bih Duska da je i Crvena Zvezda prosla kroz mnogo tezi period i da je jedno vreme bila prodala svoje ime i svoj grb da bi vratila dugove. Tada drzave nije bilo da joj pomogne, a neko se je tada smejao i sitio. Setimo se i 12 godina dominacije partizana parama od drzave. Nije fer sto se sad ovako ruzno govori. Nigde drzava ne pomaze kosarkaske klubove. Samo ovde. I ponovo nisu zadovoljni. Pa gospodo pare ne rastu na drvecu. I ja bih da mi drzava nesto da, eto tek tako pa nema. Kome ja da kukam i koga da krivim?

  • igor ds

    17. avgust 2015 | 16:29

    Gredaj samo sebe i svoj klub nesrecnice,zato ste se i nasli u ovakvoj situaciji,toliko dryavnih sponzora godinama,toliko prodatih igraca i neko drugi je kriv.Sta je sa menadzmentom?

  • Empedokle Etna

    17. avgust 2015 | 20:36

    Vrhunska demagogija: košarka nije profitabilan sport? Pa kako ti onda duguju 600.000€? Ako to nije cifra i za milijardera, ja onda nemam pojma sa životom! Ili je za duleta 600.000€ sasvim normalna cifra?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA