Belorusi Bogdanovim najavili Grobare i Partizan! (FOTO)

Beloruski mediji napravili su grešku u želji da im članak o navijačima Partizana deluje atraktivnije

  • 23
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dolazak Partizana u Belorusiju vest dana je u ovoj zemlji. Večeras će crno-beli na Borisov Areni od 20.45 odigrati prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv BATE Borisova.

Ovaj meč je tema dana u Belorusiji, a mediji sa posebnom pažnjom pišu o navijačima Partizana, koji će biti na stadionu u Borisovu. Takođe, spekuliše se da će sa njima na tribini biti i navijači CSKA iz Moskve, koji su u prijateljskim odnosima sa Grobarima.

>>> PARTIZANOVA BORBA ZA SLAVU I OGROMAN NOVAC: Crno-beli u ofanzivnom sastavu napadaju BATE!

Sa njima bi, prema neobaveštenom novinaru beloruskog lista Kosmopoljskaja pravda, mogao da bude i jedan od vođa navijača Crvene zvezde, Ivan Bogdanov.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U članku koji se bavi navijačima Partizana nalazi se fotografija Ivana Bogdanova, čija je slika sa meča iz Đenove postavljena verovatno kako bi članak delovao atraktivnije i zastrašujuće čitaocima.

U komentaru ispod slike se objašnjava i značenje naziva grobari kada se reč prevede na ruski jezik. Takođe je istaknuto i da će mesto na tribini rezervisanoj za gostujuće navijače moći da uđu samo oni koji imaju  pasoš, a navode da će Partizan bodriti oko 300 navijača.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

PFC logo

(M.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    18. avgust 2015 | 11:30

    Nisu oni krivi što zvezda ima najbolje navijače

  • Mali Radojica

    18. avgust 2015 | 13:26

    Grobar sam Poznajem Bogdanova kao veoma srcanog momka, i znam da je jako hrabar! Za razliku od vas svih "hrabrih" koji se krijete iza ovakvih komentara... a kada bi vam Ica dosao tresli bi ste se kao... i sami znate sta;) Bruka je sto ste spremni da se odreknete srbina zarad sake $... Vise cenim njega i kao suparnika, navijaca, srbina... nego vas koji bi ste i majku rodjenu prodali... barem je gledao kao mladji jaceg da napadne, a ne slabijeg... zato i zasluzuje postovanje, za razliku od vas prodanih dusa... ostavite vise momka na miru... svako odgovara za svoje greske, pa i on ce... ali niste vi ti koji vredite toliko da sudite o njemu... Uzgred, ovo je sramota beloruskih novinara:D i jos jedan dokaz kako novinari prave i konstruisu price i neistine...

  • shke

    18. avgust 2015 | 12:39

    Najbolje? Taj covek nas je kostao bodova i sanse da se reprezentacija plasira na prvenstvo. Sramota je to sto si napisao! Ja sam ostrasceni Partizanovac, idem na utakmice kuci a cesto i na gostovanja, cak i u inostranstvo. I velika me je sramota i ogradjujem se uvek od svakog ispada nekog navijaca Partizana da li to bio vodja ili navijac. Fer navijanje je jedino pravo navijanje. Nosenje klesta na stadion kako bi se presekla zastitna ograda sve zajedno sa fantomkom na glavi?!?! Zapitaj se malo koga postujes i koga uzdizes. Cenim navijace svih klubova pa i vase, ali ove "bitange" ne stavljaj na spisak "navijaca".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA