Ona zna zbog čega živi: Vrela Brazilka Melisa ne izlazi iz kreveta fudbalera (FOTO)

"Mnogi su svesni da su ružni i da smo s njima samo jer su puniše", kaže "fank pevačica"

  • 1

U Brazilu se pojavila osoba koja na tacni nudi podatke o seks aferama tamošnjih fudbalera. Fank pevačica Melisa Natsuni imala je "susrete" sa nekolicinom igrača i tvrdi: "Neki toliko piju da su u seksu beskorisni!"

 

Pevačica ima dug staž tzv. "marije-ćuterije", za koje se kaže da imaju fetiše na fudbalere koji im adekvatno uzvraćaju svoje usluge.

 

- Od 16. godine se zabavljam sa fudbalerima. Znam u koje klubove izlaze i uvek sam tamo. Bila sam sa igračima Palmeirasa, Korintijansa, Sao Paola, Internasionala, Ponta Prete, pa čak i iz reprezentacije Brazila - rekla je Melisa.

 

Melisa je dugo bila u vezi sa bivšim fudbalerom Korintijansa Edmilsonom.

 

- Prvo smo bili u tajnoj vezi, a posle i u zvaničnoj. Danas je oženjen i poštovan, priklonjen veri, i izbegava da o tome razgovara. Samo smo prijatelji, ništa više - uverava Melisa.

 

Kako kaže, život jurnjave za fudbalerima nije lak ni njoj ni njenim koleginicama.

 

- Izlazimo isključivo na žurke i konstantno moramo da budemo tip-top obučene i prelepe. Viđala sam kako neki igrači daju pare za frizera devojkama koje planiraju da vode na neka dešavanja. Oni vide da mi to sebi ne možemo da priuštimo, pa pomognu i uvek kažu isto: "Evo ti koji dolar da središ frizuru". Prilikom jedne žurke frajer me je bacio u bazen i tek fenirana kosa mi je bila u haosu. Sreća pa mi je odmah dao pare za novo feniranje - objašnjava Melisa.

 

Među najpoznatijim fudbalerima za kojima ove devojke žude su Ronaldinjo, Adrijano i Kaka.

 

- Kaka je moj san, on je presladak, bogat sa savršenom porodicom. Ali ja to poštujem, to je njegova vera. Imam prijateljice koje su bile sa Ronaldinjom i Adrijanom, ali ja, nažalost, nisam uspela. Oni su baš ljubazni i svaku tretiraju sjajno, tako da svi žele da bude s njima - izjavila je Melisa.

 

Postoji posebna procedura za tretman ovih devojaka u svim klubovima. Da bi se izbegao rizik pojavljivanja eksplicitnih i kompromitujućih fotografija u medijima, posetiocima se na ulazu oduzimaju mobilni telefoni.

 

- Porno zvezde, poslovne pratnje, kolgerle i druge devojke ne žele da dođu na žurke da bi flertovale. Ne smemo da donosimo kamere. Naše torbe ostaju na ulazu kluba. Strašno je kako momci piju, potpuno su neverovatni.Većina njih ni ne može da stoji na nogama od toliko alkohola - rekla je Melisa.

 

Kada govori o uspešnosti fudbalera u krevetu, Melisa kaže da dosta njih padne na tom zadatku.

 

- Često noć provode sa dve ili tri devojke. Ali čujem da se neke žale jer se mnogi napiju toliko da su tokom seksa beskorisni.

 

Melisu i njoj slične devojke posebno privlače momci koji su verni svojim devojkama, jer su oni pravi izazov.

 

- Igrači sa devojkama koje poštuju nekada žele da prosto uživaju. Ali ono što ti fudbaleri zaista hoće je takmičenje: ko će odvesti više lepotica sa žurke. U suštini su oni jako nežni i zbog svojih porodica, i zato nas razumeju i pomažu nam. Mnogi su svesni da su ružni, i da ne bismo bili sa njima da nisu "puniše"- završila je Melisa.

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    19. april 2012 | 06:36

    Јел ово било мушко до пре неки дан??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA