PARTIZANOV HEROJ IZ BELORUSIJE: Evropa ne prašta promašene šanse!

Golman crno-belih ubeđen da će u Beogradu biti druga priča...

  • 0

Iako je primio gol u 75. minut, Živko Živković je apsolutni junak meča BATE - Partizan.

Golman srpskog šampiona je čak sedam puta zaustavljao udarce protivničkih fudbalera, poslednji put u 85. minutu. Da su Belorusi tada dali gol, crno-beli bi bili u ozbiljnom problemu. Ovako...

Da li je Jevtović dobio prestrogo drugi žuti karton? (VIDEO)

- Do isključenja smo bili ravnopravan rival. Moglo je gore, ali i bolje. Uz naše navijače, očekuje na stotalno drugačija utakmica. BATE je iskusna ekipa koja zna da igra na rezultat. Evropa ne prašta promašene šanse, a mi mirne glave moramo da sačekamo revanš u paklenoj atmosferi Humske - jasan je bio Živković.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

S druge strane, čini se da rezervista Nikola Trujić nije ispratio igrača kod gola beloruskog tima. Ušao je u igru u 52. minutu umesto Valeri Božinova.

- Ovo smo u neku ruku i očekivali. I sa 10 igrača uspeli smo da istrpimo i pariramo. Šef je od mene tražio da zatvaram sve bočne lopte i pretim preko krila - jasan je bio Trujić.

Podsetimo, njegov prezimenjak Andrija je imao dve kolosalne prilike u 16. i 69. minutu. Prilike da reši utakmicu, ali mu je Černik oba puta odbranio zicere.

>>> Ovde možete da pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA