Crnogorci vratili naoružane Dinamove huligane u Hrvatsku!

Pored toga što su na utakmicu u Albaniju krenuli sa štanglama i bakljama, pristalice zagrebačkog kluba vraćene su sa granice i zbog posedovanja falsifikovanih karata

  • 0

Crnogorska policija imala je tokom dana pune ruke posla sa ekstremnom grupom navijača zagrebačkog Dinama, koji su putovali ka Albaniji gde njihov tim u sredu igra plej-of meč za plasman u Ligu šampiona protiv Skenderbega, u Elbasanu.

Pošto su prvo od hrvatske policije obavešteni o dolasku najvatrenijih Bed Blu Bojsa, Crnogorci su posle detaljnog pretresa oduzeli pirotehnička sredstva i nekoliko metalnih šipki, ali niko nije zadržan u stanici s obzirom na to da niko nije hteo  da otkrije identitet osobe čije su te stvari bile, prenose hrvatski mediji.

>>> Bed Blu Bojsi se oprostili od svog člana kojeg su ubili džihadisti (FOTO)

Stotinjak navijača putovalo je kombijima i automobilima, a njih je policija potom otpratila do Božaja, graničnog prelaza između Crne Gore i Albanije, gde je došlo do novih problema.

Naime, navijači su imali falsifikovane ulaznice za utakmicu, pa im nije dopušteno da uđu u Albaniju, a tokom večernjih sati očekuje se i njhov povratak u Hrvatsku.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA