Navijači Zvezde slave: Njihov najneomiljeniji igrač napustio Marakanu!

Parker je otišao iz Zvezde i to u klub koji je takođe ove godine ispao od Kairata u kvalifikacijama za Ligu Evrope

  • 7

Navijači Crvene zvezde mogu da odahnu, pošto je klub posle mnogo peripetija uspeo da se otarasi Džošue Parkera. Reprezentativac Antigve i Barbude provešće narednu sezonu na pozajmici u škotskom Aberdinu kao što se najavljivalo prethodnih dana.

Fudbaler koji je došao iz Domžala kao veliko pojačanje nije pokazao ništa od svog kvaliteta na Marakani, već je uspeo samo da natera navijače da mu zvižde pri svakom kontaktu sa loptom, a onda i da izvrše pritisak da on više ne bude u timu u poslednjih nekoliko mečeva.

Ostaće upamćen po tome što je često umeo da na svoju ruku donosi odluke i odlazi u Londonu, a svojim izjavama je pokazivao nepoštovanje prema veličini kluba u kome je što je izazivalo bes pristalica crveno-belih.

Interesantna je činjenica da će Parker u samo dva meseca igrati za dve ekipe koje su u kvalifikacijama za Ligu Evrope ispale od istog tima. Kazahstanski Kairat je posle Zvezde eliminisao upravo Aberdin.

Parker inače ima ugovor sa crveno-belima do leta 2017. godine, ali nema sumnje da je njegova epizoda posle samo sedam meseci završena.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    20. avgust 2015 | 15:30

    JOš samo Andjelko,Gavrić i Cvetković da odu.Ubedljivo najveće pojačanje za Zvezdu je njihov odlazak. Crvena Zvezdo volim te najviše došlo je vreme titula da slavi se i slaviće se kako je krenulo :D

  • M.Dj

    20. avgust 2015 | 16:16

    Meni bi bilo najdraze da Parker dodje u Partizan i postigne jedno 15-20 golova pa nek placu komsije kao sto je bilo sa Kleom.

  • Institucija92'

    20. avgust 2015 | 13:46

    Ajmo sledecii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA