Nekada je vređao igrače Partizana, a sada trenira kod Vujoševića!

Izjava novog igrača na probi kod Duška Vujoševića neće se dopasti navijačima...

  • 13

U mnoštvu novih igrača koji su se našli na prvoj prozivci Duška Vujoševića nalazi se i Ognjen Rebić, momak koji igra na poziciji centra. O njemu je već rečeno da stiže sa američkog koledža Urbana, da je u proseku postizao 5 poena po meču, 4 skoka...

Ipak, ono čime je Rebić privukao pažnju i pre nego što je bacio prvu loptu kroz obruč na treningu Partizana, su njegovi komentari na račun nekih bivših igrača crno-belih. Konkretno, Saše Pavlovića.

>>> Ko se sve pojavio na prvom treningu Partizana? (VIDEO)

Rebić je u februaru ove godine nazvao sada već bivšeg igrača Partizana glupanom što su svi njegovi prijatelji koji ga prate na tviteru mogli da vide.

- Pavlović je jedan od najglupljih momaka na svetu! Na stranu kvalitet i sve!!! - aludirao je Rebić tada verovatno na neki Pavlovićev ispad ili izjavu, u to nismo sasvim sigurni.

foto: twitter/printscreen/ognjen rebic foto: twitter/printscreen/ognjen rebic

Novi košarkaš na probi u Partizanu tada nije bio u fokusu medija i javnosti, pa je ovaj njegov komentar prošao prilično nezapaženo. Ono što je zanimljivo je da je Rebić po dolasku u klub "zaključao" tviter profil, pa mu sada nije moguće pristupiti i pročitati njegove ranije komentare među kojima je i ovaj o Pavloviću.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA