Bundesligaš nudi dva miliona evra za Rajkovića

Auzburg je spreman da ponudi dva miliona evra za kapitena crveno-belih i omladinske reprezentacije

  • 24

Predrag Rajković nalazi se na meti mnogih klubova ovog leta. Kapiten zlatnih orlića je tražena roba na fudbalskoj pijaci, ali Crvena zvezda je odredila cenu od minimum četiri miliona za obeštećenje, što još uvek niko nije ponudio.

Posle Galatasaraja, koji je bio u foksu poslednjih dana, kada je u pitanju raspitivanje za mladog golmana, u trku za njegovo dovođenje se uključio i Auzburg.

>>> RAJKOVIĆ U GALATASARAJU? Turci već spremili odličnu godišnju platu Zvezdinom golmanu!

Nemci su navodno spremni da pošalju ponudu od dva miliona evra, ali bi to trebalo da bude samo početak inicijalnih razgovora, prenose Novosti, koje pišu da su čelnici Bundesligaša spremni da sednu za sto sa predstavnicima Crvene zvezde i za dalje pregovore.

Ostalo je još deset dana za eventualnu prodaju Rajkovića, koja bi značajno ugasila finansijski požar na Marakani, međutim, ponuda od dva miliona teško da može da zadovolji apetite crveno-belih, koji 30% obeštećenja treba da proslede Jagodini.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA