DOVELI ČITAV TIM: Zvezdi malo SEDAM, hoće još DVA pojačanja!

Srnić i Sikimić naredne i verovatno poslednje "mete" srpskog vicešampiona za ovo leto

  • 19

Ni sedam novajlija nije dovoljno, Zvezda "puca" na devet pojačanja, čime bi konačno zadovoljila potrebe za ovaj prelazni rok. 

Trener crveno-beli Miodrag Božović potvrdio je da će klub do kraja transfer perioda pokušati da dovede Slavoljuba Srnića iz Čukaričkog i Predraga Sikimića iz Voždovca, o čemu je proteklih dana mnogo toga već rečeno.

- Probaćemo da dovedemo još par igrača do kraja avgusta. Moja želja je Sikimić i pokušaćemo da se dogovorimo sa Voždovcem. Isti slučaj je sa Srnićem. Dva meseca pričamo o njemu i voleo bih da nam se pridruži. Mislim da bi sa njima bio završen prelazni rok - zaključio je Božović.

>>> SJAJNA VEST ZA ZVEZDU: Luković igra već protiv Javora!

Da podsetimo, Zvezda je u tekućem prelaznom roku dovela Idada Vereda, Bruna Matosa, Srđana Plavšića, Mičela Donalda, Huga Vieiru, Zorana Rendulića i Luisa Ibanjeza.

Crveno-beli su jedini neporaženi u Superligi. U narednom kolu, u nedelju od 19 sati, Beograđani dočekuju lidera na tabeli Javor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    21. avgust 2015 | 14:41

    Strasno,pojacanja kao na traci stizu ... domaca,inostrana ... kao da su usli u grupnu fazu LŠ,naravno novac nije problem,bankonat radi ...

  • Metalac FK

    21. avgust 2015 | 14:33

    Otkud pare?

  • Milos

    21. avgust 2015 | 20:28

    A posle ce im opet biti kriv Tole i Partizan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA