Ubiću vas i odrobijati ako mi uzmete Murića! Mamiću zbog ovih reči preti kazna!

Predsednik Dinama iz Zagreba nalazi se na suđenju povodom pretnji koje je izrekao menadžerima i ocu fudbalera Roberta Murića

  • 2

Predsednik Dinama iz Zagreba kontroverzni Zdravko Mamić ovih dana se nalazi u sudskom procesu zbog pretnji koje je izrekao ljudima 2013. godine, prenosi "Večernji list"

NA MAKSIMIRU OPET PO STAROM: Mamić ponovo "oterao" Bed blu bojse sa stadiona!

Sudski proces je počeo a Mamić je u svoju odbranu izjavio:

- Po medijima se najavljivalo da Robert Murić odlazi iz Dinama, a meni je to bilo neshvatljivo jer smo imali definisan odnos za dalju saradnju.

- Zato sam na razgovor pozvao oca i majku Roberta Murića, a na moje iznenađenje, osim Branka Murića, na sastanak su došli i Željko Pakasin i Davor Ćurković (menadžeri)

- Pitao sam Branka Murića: "Stojiš li iza onog što smo potpisali?" On mi je odgovorio: "Hteo bih da o tome razgovaraš s ovde prisutnom dvojicom."

- Meni je do tada jedini relevantni sagovornik bio Ćurković i njemu sam se obraćao, a kada mi se on nasmejao u lice, rekao sam mu:

Printskrin: Youtube/AFC Ajax Printskrin: Youtube/AFC Ajax

- Ne smej mi se u lice jer ću ti golim rukama izvaditi grkljan!" Ćurković me upitao: "Je li ti to meni pretiš?", a ja sam mu odgovorio:

- Ne!" Muriću i Pakasinu nisam prijetio – kazao je u odbrani Zdravko Mamić, kojeg je u julu tužilaštvo u Zagrebu optužilo zbog pretnje.

Događaj opisan u optužnici desio se u decembru 2013. oko 11 sati u prostorijama GNK Dinama, a prema optužnici Mamić je Muriću, Pakasinu i Ćurkoviću kazao da "će ih ubiti ako mu uzmu Murića, da će ih sve pobiti i odslužiti...

Inače, Murić je prošle godine prešao u holandski Ajaks

(Telegraf.rs/Izvor: Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs.m

    22. avgust 2015 | 11:44

    To mamicu care nek neko ima petlju da rastjera olos zvanu menadzeri.zato dinamo i zivi dok je mamic glavni.. A ne kao u srbiji direktori klubova drhte pred menadzerima,zato ce i propasti srpski fudbal.

  • Rade

    22. avgust 2015 | 15:53

    Bravo Mamiču,jedini imaš onu stvar,da menagerima i lopovskoj državi pokažeš zube.Da bi mi u Partizanu imali tebe...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA