Srpske kajakašice osvojile srebro na Svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Milica Starović i Dalma Benedek Ružičić osvojile su drugo mesto u trci na 500 metara

  • 2

Srpske kajakašice Milica Starović i Dalma Benedek Ružičić osvojile su srebrnu medalju u kajaku na Svetskom prvenstvu u Milanu.

Naše devojke su osim medalje izborile i Olimpijsku normu za Rio.

Dve bronze za srpske kajakaše na Svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Milica i Dalma su stigle druge na cilj u trci na 500 metara iza posade Mađarske koja je izvozila za 1,39,86 dok su naše devojke zaostale 1,2 sekunde (1:41.335).

- Prezadovoljna sam kako smo odveslale trku, bila je žestoka konkurencija.

Bilo nam je napeto ovih dana jer se nije išlo direktno u polufinale pošto je bilo puno prijavljenih posada, ali drago mi je da smo psihički jer smo svakako fizički smo svakako spremne, izdržale do samog kraja i osvojle medalju - srećna je Milica posle osvajanja srebrne medalje.

Foto:Kajakaški savez Srbije Foto:Kajakaški savez Srbije

- Trka je bila odlična jer smo sve odradile planski. Jako je nezgodno takmičiti se sa punom konkurencijom jer nemamo na koga da obratimo pažnju jer su svi dobri i svi daju svoj maksimum i ove godine, stvarno, sve posade sudošle spremne jer svi žele da idu na Olimpijske igre u Rio i svi daju svoj apsolutni maksimum.

- Stvarno sam zadovoljna jer smo u ovakvoj konkurenciji uspele da prvo se izborimo za finale, da izborimo kvotu za Rio i da osvojimo medalju - naglasila je Starović.

Od danas Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA