Ovaj čovek je uklet: Endi Kerol se opet povredio na najneverovatniji način!

Navijači Vest Hema su se ponadali da će ga videti na terenu, a on opet mora da pauzira

  • 0

Definitivno stvar sa povredama Endija Kerola postaje bizarna. Jedan od najvećih potencijala engleskog fudbala ostaće upamćen samo kao talenat koga su uništile povrede, a poslednja u nizu je izazvala lavinu podrugljivih komentara na društvenim mrežama.

Taman se oporavio od jedne povrede i navijači Vest Hema su ga očekivali na terenu, a on je zaradio novu zbog koje će pauzirati 7-10 dana, a ono što je još luđe u svemu tome jeste način na koji se povredio.

Prema pisanju novinara Darena Luisa iz "Mirora", engleski napadač je izvrnuo članak u trenutku dok je obuvao patike?!

Istog trenutka kada je ovo objavljeno pokrenuta je lavina podrugljivih komentara na Kerolov račun, a on je sam sebe svrstao u red fudbalera koji su doživljavali povrede na sličan, bizaran način. Setimo se Kanjizaresa koji se povredio tako što mu je losion pao na nogu, zatim Hulija Arku koga je ujela meduza ili Džeroma Boatenga koga su povredila kolica za posluženje u avionu.

U svakom slučaju čini se da najviše ispaštaju "čekićari" koji su ga platili 17 miliona funti i nisu dobili ništa od njega, baš kao i Liverpul iz koga je došao koji ga je platio čak 35 miliona funti Njukaslu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA