Svi živimo jedan san: Sprema se spektakl u Humskoj, već prodato 17.000 karata! (VIDEO)

Za samo dva dana pola kapaciteta stadiona ispunjeno, video klipovi sa pozivima navijačima da dođu na stadion podižu adrenalin pred utakmicu sezone za crno-bele

  • 61

Biće spektakularno! Počela je potpuna mobilizacija među navijačima Partizana za utakmicu sezone, revanš meč protiv BATE Borisova u baražu za ulazak u Ligu šampiona, a prema svim indicijama stadionu Humskoj će biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Crno-beli posle trijumfalnog prolaska kroz Čačak sve svoje snage koncentrišu na najvažniji meč ove jeseno za njih. Prema informacijama iz samog kluba prodaja karata za susret sa Belorusima ide još bolje nego za revanš protiv Steaue, jer je za samo dva dana rasprodato pola kapaciteta stadiona.

Oko 17.000 mesta na stadionu je već popunjeno od trenutka puštanja ulaznica u slobodnu prodaju, a očekuje se da još veća navala bude narednih dana

Video klipovi u kojima se Grobari pozivaju na stadion već se nalaze na sajtu crno-belih, a interesantno je da je jedan od klipova montirao predsednik Nadzornog odbora kluba Vladimir Vuletić čija je glavna poruka "Imamo jedan život, volimo jedan klub, svi živimo isti san - za Ligu šampiona svanuo je dan! Sad svi u hram".

Dok u drugom spotu kao lajtmotiv prolazi pesma grupe JNA "Na stadionu svi verni Grobari".

Ulaznice za susret protiv BATE-a koštaju 500 dinara za južnu i severnu tribinu, 1.000 dinara za bočne delove istoka i zapada, dok za centralne je cena 1.500 dinara. Mesto u loži košta 5.000 dinara. Karte će biti u prodaji i na sam dan utakmice, ukoliko ih uopšte bude preostalo do tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    23. avgust 2015 | 15:22

    17000 људи. Задивљен сам. Па то Звезда има за јачу тренинг утакмицу.

  • Milos

    23. avgust 2015 | 15:23

    Garagani cvile danas,boli ih odanost Grobara voljenom klubu. Jadnici ne mogu prodati 5000 karata a o 20 ili 30 hiljada mogu samo sanjati osim kad gostuje evropski velikan,Partizan. Pozdrav Grobarima i SVI NA STADION!

  • Kaca

    23. avgust 2015 | 14:29

    Samo 17.000 pa kad je bila utakmica izmedju zvezde i radnickog bilo je 22.000 .A da ja zaboravila da vi nemate puno navijaca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA