Kolašinac posle kvalifikacija: Imao sam dva problema, ali ću pokazati koliko sam spreman!

Srpski bacač kugle rekao je da je imao malo vremena za zagrevanje, kao i da krugovi na strani stadiona gde je bacala njegova grupa nisu bili dobri

  • 0

Asmir Kolašinac uspeo je da obezbedi mesto u finalu Svetsko prvenstva i od 13.30 boriće se za svetsku medalju.

Srpski rekorder potvrdio je i sam ono što se dalo naslutiti kroz kvalifikacije da je bilo veoma stresno i da se osećala ogromna tenzija ne samo kod njega, nego i kod ostalih takmičara o čemu svedoči i to da su samo tri takmičara uspeli da prebace zacrtanu normu za ulaz u finale, pa je moralo da se odlučuje na osnovu najboljih rezultata.

- Bile su ovo veoma stresne kvalifikacije, ali najvažnije je da sam ušao u finale, gde ću bacati puno rasterećeniji. Što se tiče kvalifikacija, mislim da su dva osnovna problema bila, vrlo malo vremena za zagrevanje po izlasku na borilište s obzirim na veliki broj takmičara, i veoma loš krug gde je bacala moja grupa B. Nadam se da će se finale bacati na drugoj strani gde se nalaze odlični krugovi i gde ću pokazati koliko sam spreman - izjavio je Asmir posle plasmana u borbu za medalje.

Dvoranski vicešampion Evrope, kao što smo već rekli, danas od 13.30 boriće se za što bolji plasman među 12 najboljih na planeti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA