TRANSFERI: Čelsijev promašaj je Juventusova nada, Milan potvrdio da želi Balotelija!

Telegraf Sport nastavlja da vas obaveštava o svemu što se događa na fudbalskoj pijaci

  • 9

Kraj prelaznog roka se bliži svaki minut pametno iskorišćen za pravi dogovor je značajan. Poslednjih dana su uzavrele stvari na fudbalskoj pijaci i tako će sigurno biti sve do 1. septembra u ponoć.

Evo šta je danas bilo najzanimljivije.

Mario Baloteli i Milan - ponovo zajedno? Rosoneri su potvrdili da su pričali sa problematičnim fudbalerom. Epilg bi trebalo da bud poznat u narednim danima.

U Italiju se vraća još jedan igrač koji nije uspeo u Engleskoj - Huan Kvardado. Kolumbijac će igrati na pozajmici u Juventusu u koji stiže iz Čelsija.

Miloš Veljković je na novoj pozajmici. Ovoga puta, zlatni orlić iz Totenhema preselio se u reove španskog Sporting Hihona.

U nastavku pročitajte kako je to hronološki izgledalo.

20:00 - MILAN POTVRDIO: RAZGOVARALI SMO SA BALOTELIJEM

Problematični Mario Baloteli bi mogao već u toku sutrašnjeg dana da potpiše ugovor sa Milanom, pošto je u nedelju, kako stvari stoje, dogovorio transfer u redove kluba za koji je već igrao.

- Neke ljubavi nikad ne umiru - rekao je prvi operativac Rosonera Adrijano Galijani, koji je potvrdio da je razgovarao sa Balotelijem.

17:46 - ČELSIJEV PROMAŠAJ POSTAO JUVENTUSOVA NADA

Kao što smo već i najavili: Čelsijeva promašena investicija Huan Kavdrado vaća se u Seriju A, u ekipu Juventusa. Ovu informaciju potvrdio je sportski direktor prvaka Italije Đuzepe Marota. Kolumbijac će igrati na pozajmici u torinskom klubu.

16:21 - BORNMAUT RAZMIŠLJA O DEFOU

Novajlije u Premijer ligi razmišljaju o tome da pojačaju napad, a jedna od opcija im je veteran Džermejn Defo iz Sanderlenda.

15:53 - MALUDA U INDIJI

Nekadašnja zvezda evropskog fudbala Floran Maluda nema nameru da stavi tačku na karijeru koja odavno ide silaznom putanjom. Sada je u svojoj 35. godini odlučio da se preseli u Indijsku ligu gde će braniti boje Delhi Dajnamosa.

15:28 - PATO HOĆE NAZAD U EVROPU

Nekada velika nada brazilskog fudbala Alešandre Pato želeo bi da se vrati u evropski fudbal gde je igrao ua Milan, sa polovičnim uspehom, pre nego se vratio u domovinu. On je trenutno na pozajmici u Sao Paolu iz Korintijansa, ali mašta o tome da ponovo igra Ligu šampiona. On je navodno ponuđen Mančester junajtedu i Čelsiju po ceni od 11 miliona funti.

15:05 - ARSENAL NIŠANI BENDERA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Arsen Venger je po pritiskom da potroši neki evro u ovom prelaznom roku na pojačanja, a izbor je pao na Larsa Bendera iz Bajer Leverkuzena. Skauti Arsenala se već nalaze u Nemačkoj.

14:40 - JUNAJTEDOV POSLEDNJI NAPAD NA BEJLA

Mančester junajted će pokušati da još jednom, poslednji put ovog leta pokuša da otkupi Gereta Bejla. "Crveni đavoli" će ponuditi Realu rekordnih 100 miliona funti za Velšanina i to će biti njihova poslednja ponuda.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14:29 - TERZIĆ NE DA RAJKOVIĆU U GALATASARAJ

Zvezdan Terzić je demantovao najave da će Predrag Rajković posle meča sa Javorom otići u Galatasaraj. On je rekao da igrač neće otići u klub čiji su navijači ubili Marka Ivkovića. Više o tome pročitajte OVDE.

14:18 - MIHA SPAŠAVA BALOTELIJA

Mediji na Apeninima već uveliko izveštavaju da je jedini put za povratak Marija Balotelija fudbalu povratak u Milan kod Siniše Mihajlovića. Mnogi veruju sa samo srpski stručnjak može da spasi karijeruposrnulog talenta italijanskog fudbala.

13:57 - ČELSI IMA DVE ZAMENE ZA TERIJA

Karijera Džona Terija se bliži kraju i u Čelsiju već razmišljaju o budućnosti bez legendarnog kapitena. Žoze Murinjo je pikirao dvojicu igrača koje vidi kao njegove zamene. To su Rafael Varan koga je doveo u Real Madrid dok je bio trener i Džon Stouns iz Evertona koga je već nekoliko puta ovog leta pokušao da dovede.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

13:33 - VAN DAJK NA PRAGU SAUTEMPTONA

Sautempton je izgleda konačno dobio bitku za potpis Virdžila van Dajka iz Seltika. Posle dugotrajnih pregovora "kelti" su pristali da prodaju svog štopera po ceni od 10 miliona funti.

13:14 - KVADRADO IDE U JUVE

Italijanski mediji prenose da će Čelsijev višak Huan Kvadrado da se vrati na Apeninsko poluostrvo posle neuspešne epizode u Londonu. Dogovor o pozajmici Juventusu je na pomolu i možda već sve bude dogovoreno u toku dana.

12:52 - ZAHAVI O NEJMARU I JUNAJTEDU

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Internacionalni menadžer Nejmara, Pini Zahavi, izjavio je da postoji interesovanje Mančester junajteda za njegovog klijenta, iako je Brazilac demantovao da hoće da napusti Barselonu. Izraelac je primećen na "Old Trafordu" tokom utakmice "crvenih đavola" i Njukasla, a on je engleskim medijima rekao da je normalno da veliki klub želi njegovog štićenika.

12:34 - ČELSI DOVEO KLINCA IZ BRAZILA

Talentovani 19-godišnji Kenedi novi je igrač Čelsija. Mladi fudbaler dolazi iz brazilskog Fluminensea i povećaće koloniju Brazilaca na "Stamford bridžu". On je bio sa "plavcima" na američkoj turneji na probi i zadovoljio oštre kriterijume Žozea Murinja.

12:19 - ZLATNI ORLIĆ NA POZAJMICI U HIHONU

Miloš Veljković ni ove godine neće dobiti priliku u Totenhemu koji ga je prosledio u Sporting iz Hihona na jednogodišnju pozajmicu kako bi momak koji je osvojio Mundijalito imao što više prilike da igra ove sezone.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

12:00 - ZVEZDINI IGRAČI U CENTRU PAŽNJE

Bruje od ranog jutra domaći mediji o dvojici Zvezdinih bisera. Mnogi najavljuju da će meč protiv Javora biti poslednji kapitenu Predragu Rajkoviću u dresu Crvene zvezde, jer će se posle njega preseliti u Galatasaraj.

Sa druge strane, nema kraja pričama o Luki Joviću i Torinu. Nakon glasina da su "bikovi" spremni da plate tri miliona za njega i dovedu ga u januaru kada napuni 18 godina, "Tutosport" prenosi da crveno-beli žele 5 miliona evra kako bi zaradili i oni neki novac od transfera, pošto je već dobro poznato da je 75% vlasništva nad igračem prodato fondu Pinija Zahavija.

Transferi, tračevi

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    23. avgust 2015 | 15:52

    ovaj bejl izgleda ko van zemaljac

  • gagrica

    23. avgust 2015 | 13:47

    Ajmo sada veliki SEVER bojkot ako -predje u GALATU....Ma nema nista 0od toga jer je pitanje koji je vas deo

  • Rixos

    23. avgust 2015 | 14:31

    Ja ga ne bih pustio pre derbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA