Pobeda sporta nad drogirantima: Poslušajte urnebesne komentare Duška Koraća o Juseinu Boltu! (VIDEO)

Legendarni komentator ponovo je oduševio svojim komentarisanjem ishoda trke na 100 metara

  • 7

Navikli smo na komentare Duška Koraća, jednog od najboljih domaćih sportskih komentatora bez koga se ne mogu zamisliti televizijski prenosi atletskih i plivačkih događaja.

>>> Je l’ krenuo Amel? Ajmo, Ameleee! Poslušajte bosanske komentatore za vreme trke na 800 metara! (VIDEO)

Legendarni komentator je i tokom Svetskog prvenstva u atletici u Pekingu neizostavan tokom direktnih prenosa trka, a njegovi neuobičajeni komentari ponovo su postali hit na interetu i društvenim mrežama, naročito posle finalne trke na 100 metara u kojoj je trijumfovao Jusein Bolt.

Jamajkanac je miljenik Duška Koraća, kao što je to bila Jelena Isinbajeva svih prethodnih godina, a sada je svim srcem navijao za njega u borbi protiv Tajsona Geja i Džastina Getlina.

Nije propustio Korać da ovom prilikom dobrano potkači dvojicu Amerikanaca koji su tokom karijere koristili nedozvoljena sredstva i dobrano oplete uopšte po svima, a u nebesa da podiže Jusu Bolta kako ga on od milošte zove.

Pre početka trke je sve vreme prizivao njegov osmeh, a onda na kraju umalo ostao bez glasa od uzbuđenja i vike zbog potvrde dominacije atletičara sa Jamajke. Najbolje je sami da poslušate urenebesne komentare i delirijum u koji je zapao legendarni komentator.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA