PENAL VS PENAL: Ko je zaista oštećen? Zvezda ili Javor? (VIDEO)

Buknula je rasprava među ljubiteljima fudbala i navijačima oko toga da li je sudija Vasić propustio da dosudi penal za Zvezdu ili za Javor

  • 54

Crvena zvezda je minimalnim rezultatom savladala Javor na svom terenu i izbila na prvo mesto tabele Sueprlige, ali je posle utakmice izbila žestoka rasprava među ljubiteljima fudbala i navijačima u Srbiji. Jedni tvrde da je arbitar Aleksandar Vasić oštetio domaćina za jedanaesterac, a drugi da je oštetio goste.

>>> Rajković ZAGRLIO novinarku i izjavio nešto što će oduševiti sve navijače Zvezde! (VIDEO)

Zvezdine pristalice tvrde da je sudija propustio da dosudi najstrožu kaznu za njihov tim u prvom poluvremenu kada su igrač i golman gostiju zajedničkim snagama srušili Vijeiru u šesnaestercu, a neki čak tvrde da je trebalo i da bude isključenje u penal.

Ipak, sa druge strane najglasniji su navijači Partizana koji tvrde da je u nadoknadi utakmice Javor oštećen za penal posle duela Pavićevića sa Zečevićem u Zvezdinom šesnaestercu, što možete videti na 2:18 na snimku.

Pogledajte snimke tih momenata i sami procenite koji su u pravu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1989

    24. avgust 2015 | 12:17

    Cist penal za Zvezdu i faul igraca Javora u napadu, jer je davio Zvezdinog fudbalera pre nego sto je ovaj njega uhvatio oko pasa da ne padne.

  • TLC

    24. avgust 2015 | 09:37

    Penal za Zvezdu je čist kao suza. Što se Javora tiče nije morao da ga svira ali pošto nije svirao za Zvezdu bilo bi strašno da je ovaj start svirao kao penal za Javor.

  • Vladimir Grobar

    24. avgust 2015 | 09:23

    Zvezda je bila bolja, gledao sam komplet utakmicu. Katai je igrao perfektno, a sto se tice penala oba su se trebala svirati tako da niko ostecen nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA