TRANSFERI: Junajted ponudio 265 miliona za Nejmara i De Brujnea

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 8

Završen je još jedan dan prelaznog roka, a do kraja ih je ostalo još nekoliko. Ulazimo u foto-finiš i svi jedva čekamo transfer bombe koje će da odjeknu.

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport, a podsetite se šta se dešavalo dan ranije >>> TRANSFERI: Čelsijev promašaj je Juventusova nada, Milan potvrdio da želi Balotelija!

21.58 - PIŽON NAPUSTIO OFK BEOGRAD

Posle pet poraza u sedam kola, legenda Crvene zevdze napustila je klupu OFK Beograda. OPŠIRNIJE OVDE.

21.48 - ĐURĐEVIĆ DOBIJA KONKURENCIJU, ĐILARDINO STIŽE NA SICILIJU

Iskusni italijanski napadač Alberto Đilardino potpisao je trogodišnji ugovr s Palermom vredan nešto više od milion evra po sezoni. prošlu je proveo u Fjorentini kao pozajmljen igrač Gvanžua.

21.34 - MARKO MARIN U TRABZONU

AP Photo/Alastair Grant) AP Photo/Alastair Grant)

Turski klub je obelodanio da je doveo igrača Čelsija za 2.5 miliona evra. Marin je prethodnu sezonu igrao na pozajmici u Sevilji.

21.08 - BOMBA - JUNAJTED ŽELI DE BRUJNEA

Nemački Sport preneo je informaciju da je Mančester junajted ponudio Volfsburgu 75 miliona evra za Kevina De Brujnea. Đavoli na taj način žele da spase prelazni rok, ali i da pokvare posao Mančester Sitiju. Vredi pomenuti da je Belgijanac istakao da želi u Bajern.

20.55 - NEVEROVATNA KLAUZULA U UGOVORU MARIJA BALOTELIJA

Italijanski napadač će u ugovoru sa Milanom imati takozvanu disciplinsku klauzulu. OPŠIRNIJE OVDE.

20.36 - BIVŠI KAPITEN PARTIZANA POTPISAO ZA VOŽDOVAC

Iskusni defanzivac Marko Jovanović, inače bivši kapiten partizana, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Voždovcem.

20.09 - KVADRADO NA PUTU ZA TORINO

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kolumbijac se nije snašao u Čelsiju i narednih godinu daan igraće u Juventusu kao pozajmljen igrač. Na putu je za Torino i u utorak će obaviti medicinske preglede.

19.53 - ALEKSA SANDRO ZADUŽIO CRNO-BELI DRES

Doskorašnji fudbaler Porta potisao je ugovor sa Juventusom i očekuje se da će se naći u sastavu za naredni meč.

- Oduvek sam pratio Seriju A i Juventus. Poraz od Udinezea nije strašan, jer je tim sposoban da osvoji i prvenstvo i Ligu šampiona - rekao je Sandro.

19.41 - LAVECIJEV AGENT BIO NA VEČERI SA ČELNICIMA INTERA

Ezekijel Laveci mogao bi da se vrati u Seriju A, ali ne u Napoli za koji je igrao, negu u Inter. Njegov agent Alehandro Maconi bio je na večeri sa čelnicima Neroazura. Međutim, dogovor će biti postignut samo kao Argentinac pristane na dogovor sa PSž-om vezano za platu.

19:19 - ROMA DOVELA DINJU

Konačno se ostvarila velika želja trenera Rome Rudija Garsije. Levi bek Pari Sen Žermena Lukas Dinje sa kojim je sarađivao u Lilu - stiže u Rim.

Italijanski mediji prenose da su višenedeljni pregovori dva kluba rezultirali dogovorom po kome će 22-godišnji fudbaler preći u redove vučice najpre na pozajmicu, a dogodine će Roma imati pravo preče kupovine Francuza (za 16.5 miliona evra).

Roma će odmah uplatiti 1,5 miliona evra Parižanima. Razlog što je ovaj transfer bio na čekanju su pregovori PSŽ-a i Reala za Koentraoa, pa sada kada su "sveci" obezbedili rešenje na levom beku, dali su zeleno svetlo Dinjeu da ode.

18.57 - VEZISTA MILANA PRELAZI U INTER

Rikardo Montolivo nije u prvom planu kod Siniše Mihajlovića i za Milan je ovo poslednja prilika da nešto zaradi. Montolivo će narednog leta biti slobodan igrač, zarađuje oko 3.5 miliona evra po sezoni, a bez obeštećenja je stigao iz Fjorentine.

18.32 - BALOTELI PRISTAO NA MANJU PLATU

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Napadač Liverpula Mario Baloteli pristao je na manju platu u Milanu, svom bivšem klubu za kojeg bi trebalo da igra na jednogodišnju besplatnu pozajmicu. Baloteli je doputovao u Italiju i uskoro će potpisati ugovor sa Rosonerima, prema kojem bi zarađivao tri miliona evra godišnje, prenosi Skaj Sports.

Italijanski reprezentativac (25) u Liverpulu je imao godišnju platu od 3,6 miliona evra.

18:15 - BENZEMA U ARSENALU? MOŽDA NEKI DRUGI PUT...

Loša vest za navijače Arsenala. Karim Benzema se oglasio prvi, i verovatno poslednji put u vezi sa njegovim "prelaskom" u Arsenal, i evo šta je poručio.

- Za sve klovnove koji žele da veruju u sve što se piše. Madrid je moja kuća - rekao je Francuz i time stavio tačku na silna nagađanja i spekulacije o njegovoj selidbi kod Vengera.

18:10 - VARGAS PRONAŠAO NOVI KLUB

Čileanac Eduardo Vargas ima zanimljivu karijeru. Od kada je stigao u Evropu, u Napoli iz redova Univerzitada, promenio je čak pet klubova. Posle epizode u Seriji A bio je na pozajmicama u Gremiu, Valensiji, KPR-u, a njegova nova stanica je nemački Hofenhajm.

17.55 - MARKO PLATIŠA PRREŠAO U ZVEZDU

Omladinska ekipa Crvene zvezde dobila je pojačanje iz komšiluka. Marko Platiša, 18-godišnji napadač, prihvatio je ponudu Crvene zvezde i zadužio crveno-belu opremu. OPŠIRNIJE OVDE.

17.35 - JUNAJTED SPREMAN DA OBORI TRANSFER REKORD

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Brazilski Globo prenosi vest da je Mančester junajted ponudi Barseloni 190 miliona evra za Nejmara. Zvuči previše, ali ne treba zaboraviti da je isti taj Globo pogodio da će Firmino preći u Liverpul, iako su ga svi videli u Junajtedu.

16:26 - HERTA DOVELA MLADOG REPREZENTATIVCA NEMAČKE

Berlinski klub je saopštio da je doveo Niklasa Starka (20) iz drugoligaša Nirnberga i sklopio sa njim saradnju do 2019. godine. Stark je standardni mladi reprezentativac Nemačke i igra na poziciji defanzivnog veznog.

16:10 - POMAMA ZA BERAHINOM

Menadžer VBA Toni Pjuis izjavio je da je čak 15 klubova zainteresovano za napadača tog kluba Saida Berahina, za koga postoje šanse da bude prodat do kraja prelaznog roka, s obzirom na to da su na Hotrous ovog leta stigli Riki Lambert i Salomon Rondon.

15:12 - MKITARJAN U LIVERPULU - NEVIĐENA GLUPOST

Borusija Dortmund i Liverpul su demantovali dogovor o transferu Henrika Mkitarjana. Čelnici dva kluba su priče o tome ocenili kao neviđenu besmislicu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14:49 - SANDERLEND I BORNMAUT U BORBI ZA DE GUZMANA

Džonatan De Guzman je na pragu povratka u Premijer ligu gde je odlično igrao u dresu Svonsija. Holanđanin će gotovo sigurno do kraja prelaznog roka napustiti Napoli, a za njegov potpis se bore Sanderlend i Bornmaut, čiji su predstavnici otišli u Italiju na pregovore.

14:26 - MILAN KONTAKTIRAO LIVERPUL

Izgleda da bi zaista Mario Baloteli mogao da završi kod Mihajlovića u Milanu na pozajmici. "Rosoneri" su navodno već stupili u kontakt sa "crvenima".

14:03 - VEST HEM I ADEBAJOR PONOVO U VEZI

Slavenu Biliću je neophodan napadač, ali izgleda nije imao sreće da angažuje jednog sve do sada. Taman kada je mislio da mu je propao dolazak Emanuela Adebajora sada je ta priča ponovo aktivna, naročito posle mogućnosti da deo njegove plate od 100.000 funti nedeljno isplaćuje Totenhem

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

13:42 - VARGAS MENJA FIRMINA

Hofenhajm je pronašao zamenu za Roberta Firmina koga je prodao za ogromni novac Liverpulu. Izbor je pao na Eduarda Vargas koji je prema nekim informacijama već prošao lekarske preglede u Nemačkoj, a Napoli će za to dobiti 6 miliona evra.

13:17 - DE BRUJNE, SITI I BAJERN

Nove vesti o Kevinu de Brujneu. Mančester Siti je navodno poslao novu veću ponudu od 58 miliona funti za Belgijanca i sada očekuje odgovor Volfzburga. Razvoj situacije pomno prate u Bajernu i čekaju priliku da uskoče i pokupe kajmak kao što su uradili sa Vidalom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

12:56 - INTER I LION BI MOGLI DA SE TRAMPE

Lion je veoma zainteresovan za Marcela Brozovića koji je zimus prešao u Inter, a "neroazuri" vide ovo kao dobru opciju da dobiju zvezdu Olimpika Aleksandra Lakazeta, naročito posle povrede Maura Ikardija.

12:35 - EVERTON ČEKA RADNU DOZVOLU ZA MORIJA

Everton je završio čitav posao oko dovođenja talentovanog argentinskog defanzivca Ramira Fuenes Morija, ali mora da sačeka izdavanje radne dozvole fudbaleru kako bi transfer bio ozvaničen.

12:13 - ARSENAL SPREMIO 18 MILIONA ZA KAPITENA BAJERA

U nedelju smo nagovestili da su "tobdžije" zainteresovane za Larsa Bendera, a samo dan kasnije sprema se i ponuda. Kako javlja "Dejli ekspres", Arsenal će poslati na "Baj arenu" ček u iznosu od 18 miliona funti.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

11:51 - LEGENDA RIVERA U APOELU

Kiparski tim doveo je veliko pojačanje Fernanda Kavenagija legendu River Plejta i Bordoa. Iskusni argentinski napadač je napustio argentinski klub posle osvajanja Kopa Libertadores i bio slobodan u izboru nove sredine, a odlučio se za dvogodišnji ugovor sa APOEL-om.

11:33 - U MAJU DOŠAO U DORTMUND U AVGUSTU SE VRAĆA U BAJER

Borusija Dortmund je krajem maja otkupila Gonzala Kastra od Leverkuzena za 11 miliona evra, ali tri meseca kasnije on bi mogao da se vrati za istu sumu na "Baj arenu".

11:10 - EVERTON PAZARI U UKRAJINI

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Skauti Evertona su ovog leta često boravili u Ukrajini želeći da pronađu neko pojačanje za klub i u tome su uspeli. "Karamelama" je propao pokušaj da angažuju Andreja Jarmolenka iz Dinamo Kijeva, pa su se zato okrenuli ofanzivnom vezisti Šahtjora Bernardu.

10:55 - BENZEMIN AGENT: KARIM 1.000% OSTAJE

Samo što su italijanski novinari najavili da će Karim Benzema od danas postati zvanično novi igrač Arsenala, njegov agent Karim Đaziri je izjavio da njegov agent 1.000% ostaje u Realu.

10:38 - JANUZAJ NA POTEZU

Adnan Januzaj je jedna od najvećih meta klubova iz Premijer lige u finišu prelaznog roka. Belgijanac albanskog porekla je počeo da dobija veću priliku kod Luja van Gala, ali se i dalje spekuliše o njegovom odlasku na jednogodišnju pozajmicu. Interesenata ima mnogo od Vest Hema do Evertona koji se pokazao kao odlična sredina za mlade igrače.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

10:24 - ITALIJANI: BENZEMA OD DANAS U ARSENALU

Nove informacije o sagi oko Karima Benzeme, a prenose je ne baš pouzdani italijanski mediji koji tvrde da će Francuz danas biti otkriven kao novo pojačanje Arsenala i da će biti prestavljen pre početka meča protiv Liverpula na "Emirejtsu".

- On će biti na lekarskim pregledima u ponedeljak u podne, a transfer će biti potvrđen pred sam početak utakmice. Biće smešten u hotelu sa 5 zvezdica u Londonu - naveo je novinar "Gazete delo Sport".

10:13 - KOENTRAO IPAK U PARIZU

Fabio Koentrao je definitivno višak u Realu i tokom leta se pominjalo mnogo klubova u koje bi mogao da pređe. "Le Parizijen" tvrdi da će Portugalac doći u PSŽ na jednogodišnju pozajmicu, pošto je francuskom šampionu propao transferf Lejvina Kurzave iz Monaka.

10:00 - SANDERLEND OJAČAVA ODBRANU IZ SITIJA

"Crne mačke" nisu startovale onako kako su očekivale. Sanderlend je osvojio samo 1 bod, a primio čak 8 golova u tri meča, Dik Advokat traži pojačanja u odbrani. Trenutno im je u fokusu 20-godišnji član Mančester Sitija Džejson Denajer koji je prošle godine odlično igrao u Seltiku na pozajmici. Kontakti su već uspostavljeni, a Sanderlend će imati konkurenciju u Marseju i Galatasaraju.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    24. avgust 2015 | 11:27

    Kad Uprava Partizana saopsti da je kupila Mesija to ce biti ekskluziva.Bravo za Upravu.

  • F

    24. avgust 2015 | 17:58

    Najjace da neymar vredi toliko to je kao bale i ronaldo zajedno

  • dacha

    24. avgust 2015 | 23:36

    Van Gal se umislio da igra menadzer xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA