DANILOVIĆ, EKSKLUZIVNO: Povlačim se iz Partizana, neka im Vujošević vodi klub!

Prvi čovek Partizana odmah posle Skupštine će saopštiti da napušta Humsku

  • 55

Košarkaški klub Partizan obavestio je javnost da će predsednik kluba Predrag Danilović odmah posle Skupštine kluba koja je zakazana za 13 sati saopštiti da se povlači iz kluba.

Ovo je Telegrafu potvrdio vrlo obavešten izvor iz kluba u Humskoj, prenoseći izjavu legende kluba iz Humske koji je na čelu crno-belih sa manjim prekidom od 2000. godine.

>>> "Ovo je jedina prava istina o ratu u Partizanu"

- Povlačim se iz Partizana. Neka Vujošević vodi klub - rečenica je koju je Danilović jutros izgovorio spremajući se za sudbonosni sastanak Košarkaškog kluba Partizan.

Ostaje da se vidi da li će sama Skupština nešto uspeti da promeni kod Danilovića. Kako stvari stoje, za to su male šanse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    24. avgust 2015 | 12:31

    Šta bi sad?Ko ruši Partizan?Država,Zvezda,Cia,Čović...jao bando ko vas ne zna...zato vas ne podnosim,za svoju nesposobnost krivite nečiji uspeh...pa nema više serviranih titula na tacni,nema više vašeg režima!hahha ima Boga!

  • Micki

    24. avgust 2015 | 12:03

    Pukla tikva,a?E pa ko drugome jamu kopa sam u nju upada!A toliko ste likovali i radovali se dok je u Zvezdi bila losa situacija!Nicija nije gorela do zore,lepo je nas narod odavno rekao.

  • Edm

    24. avgust 2015 | 12:30

    Njih dvoicu je Covic zavadio,Covic je krivac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA