Grant: Čelsi prolazi Barselonu zbog...

Izarelac kaže da će "plavci" na kontre i iz prekida ugroziti Katalonce na "Kamp Nou" i proći u finale

  • 0

Akturelni strateg Partizana Avram Grant je jedan od retkih trenera Čelsija koji nije bio učesnik nekog od antologijskih duela "plavaca" i Barselone. Izraelac je doveo Čelsi do finala Lige šampiona, možda i zbog toga što nije naleteo na Katalonce.

Posle sinoćnje pobede londonskog kluba, Grant je uveren da njegov bivši klub ima veće šanse da se dokopa finala u Minhenu.

- Iz iskustva mogu da vam kažem da je 1:0 fantastičan rezultat pred revanš u gostima. Uostalom, Čelsi bi svakako morao da postigne gol, ali pri ovom rezultatu taj gol zaista znači mnogo - rekao je Grant jutros za ostrvske medije.

Partizanov trener ima i recept kako "plavci" moraju da igraju na "Kamp Nou"...

- Čelsi ima brze ofanzivne igrače, koji su kao stvoreni za kontra napad. Sa druge strane, Barselonina odbrana ne zna da se snađe kada ih protivnik napada kontranapadima. A, tu su i prekidi. Čelsi ima sjajnu skakačku silu, dok su prekidi ubedljivo najslabija karika Barsine igre - prognozira Grant.

Što se tiče revanša na "Kamp Nou", Grant smatra da Čelsi im bolje šanse za ulazak u finale od Katalonaca...

- Svi pričaju da Čelsi mora da izdrži pritisak na "Kamp Nou". Ali, nije pritisak na Čelsiju, već na Barseloni. Oni znaju da Čelsi može da im lako zatrese mreže makar jednom, a onda će njima biti veoma teško da postignu tri gola neophodna gola za prolaz - kategoričan je trener Partizana Avram Grant.

(A. Gl.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA