PARKEROVA ISPOVEST: U Zvezdi navijači vode klub, surovi su i ekstremni!

Dojučerašnji napadač crveno-belih za škotske medije govorio o lošem iskustvu iz Beograda

  • 8

Nije bilo lako Džošui Parkeru u Zvezdi, a ni Zvezdi sa njim.

Razlaz je bio jedino logično rešenje pošto je fudbaler sa Antigve i Barbude više nervirao navijače lošim partijama, nego protivničke odbrane, pa su na kraju obe strane bile srećne kada je Parker napustio klub iz Ljutice Bogdana.

>>> Navijači Zvezde slave: Njihov najneomiljeniji igrač napustio Marakanu!

Parker je sada nova uzdanica škotskog Aberdina, gde će pokušati da se fudbalski reafirmiše posle beogradskog fijaska, a upravo je o toj neslavoj epizodi u Zvezdi govorio za škotske medije...

- Očigledno je da je Zvezda veliki klub sa bogatom istorijom, ali način na koji je trener razgovarao sa mnom i ambijent koji je bio oko kluba je bio takav da sam znao ako uradim nešto dobro, to će biti od velike koristi i po mene i po klub. Osećao sam da je tako ispravno. Verujte, nikada nećete osetiti koliko su tamo navijači surovi dok ne dođete u Beograd - rekao je Parker.

- Stalno sa osećao pritisak od navijača. Oni gotovo da vode klub, iako to nije tako.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Parker je potom objasnio i u kom trenutku je osetio da je vreme da pakuje kofere i pobegne iz Beograda.

- Igrali smo protiv Kairata i u većini novina ocenjen sam kao jedan od najboljih igrača utakmice. Ali u jednom od vodećih medija, autor teksta je napisao da ja nisam igrač za Zvezdu i već u sledećoj utakmici čitav stadion mi je zviždao i to je verovatno bilo najgore iskustvo koje sam doživeo. Kad jednom prođete kroz tako nešto, imate osećaj da ćete moći kasnije sve da izdržite. U to sam siguran milion posto!

Dolaskom u Aberdin, ali bolje rečeno begom iz Zvezde Parkeru je, kako kaže, pao veliki teret sa leđa.

- Dolaskom ovde, kao da sam udahnuo novi život, zato što osećam da imam punu slobodu, bez pritiska. Znam da će i ovde navijači sigurno reći da igram loše kad budem igrao loše, ali znam i da mi neće zviždati i reći da idem iz zemlje. Tako ekstremno je bilo u Beogradu, verujte mi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wilfi

    24. avgust 2015 | 17:35

    Bio si jedan od najgorih igrača Zvezde, bio si sebičan i trebalo ti je sto šansi da postigneš gol, bio si neodgovoran i "bežao" sa treninga u London, jednom rečju, bio si - amater!

  • Илија Чворовић

    24. avgust 2015 | 17:36

    Фудбалска незналица!

  • Aleks 58

    24. avgust 2015 | 20:03

    Delije nikada nisu podnosile nemaran odnos prema grbu i šetkanje po terenu kao po modnoj pisti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA