VODITELJKA KOJU JE LJUBIO RAJKOVIĆ: Nemam dečka, s fudbalerima se samo družim!

S fudbalerima imam prijateljski odnos, možda je tu nekada i bilo nekih skrivenih emocija, ali ništa više od toga - otkriva jedna od najlepših srpskih sportskih voditeljki Jovana Guzijan

  • 12
Foto: Facebook/Jovana Guzijan Foto: Facebook/Jovana Guzijan

Poljubac na terenu stadiona Crvene zvezde, koji je golman najtrofejnijeg srpskog kluba Predrag Rajković uputio novinarki Arene Sport Jovani Guzijan, oduševio je celu Srbiju.

A oduševiće i sve muškarce posle saznanja da lepa Jovana nema dečka i da joj je Rajko samo drugar.

Rajković ZAGRLIO novinarku i izjavio nešto što će oduševiti sve navijače Zvezde! (VIDEO)

- Nisam zauzeta. Kada je reč o fudbalerima, poznajem ih dosta jer smo sličnih godina, a već dugo radim u tom svetu. S njima imam prijateljski odnos, možda je tu nekada i bilo nekih skrivenih emocija, ali ništa više od toga - istakla je Jovana za Kurir.

Pokušala je da pojasni i situaciju koja se dogodila posle meča Zvezde i Javora, odnosno poljupca koji je dobila od Rajkovića.

- Neočekivano se to desilo. Prijatelji su mi tražili njegov dres, on je prišao, poljubio me i dao mi dres. Nisam imala predstavu da će tako da izgleda predaja dresa. Rajko i ja smo prijatelji. Poznajemo se još iz perioda kada je Jagodina osvojila Kup - rekla je Jovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA