SKORCANITIS: Došao sam zbog atmosfere koju prave Delije! Zbunio me raspevani autobus!

Novi centar Crvene zvezde predstavljen je u Basketlendu

  • 17

Najveće pojačanje Crvene zvezde Sofoklis Skorcanitis rekao je da je glavni razlog dolaska među crveno-bele atmosfera koju navijači prave na utakmicama i da se nada da će opravdati očekivanja.

Snažni centar u ponedeljak je stigao u Beograd, a klub mu je spremio iznenađenje u vidu vožnje GSP prevozom i druženje sa navijačima do Zvezdine hale.

>>> Zvezdin centar se sa aerodroma vozio gradskim prevozom! (FOTO)

- Bilo je to lepo iznenađenje, sjajno i zabavno iskustvo. Uhvatili su me nespremnog, ali uživao sam. Iskreno, mislio sam da imamo problem sa kolima i da zato moramo autobusom. Odjednom se čula muzika, meni poznata, i svi su počeli da pevaju - rekao je Skorcanitis na promociji u Zvezdinoj hali Basketlend na Čukaričkoj padini.

On je istakao da poznaje novi klub i da zna kakva je atmosfera na utakmicama Crvene zvezde.

- To je nešto što posebno volim. Bilo je dosta ljudi na mečevima Zvezde, igrao sam u Grčkoj, ali ovde su navijači veoma strastveni. Kada osetim navijačku podršku sa tribina želim na terenu da pružim i više od svojih mogućnosti. To je jedan od razloga zašto sam došao - naveo je Skorcanitis.

Grčki centar u Zvezdu dolazi kao zamena za najboljeg igrača prošle sezone Bobana Marjanović.

- Znam koliko je bilo teško igrati protiv njega. Marjanović je vrhunski igrač, imao je odličnu sezonu u Zvezdi posle čega je otišao u NBA. Poznajem dosta igrača, tim je mlad, ali veoma dobar. Jedva čekam mečeve u Pioniru i Areni, uvek je bilo lepo tamo igrati.

On je kazao da razume da javnost od njega ima velika očekivanja.

- Prošla sezona je bila odlična, razumem očekivanja da beležimo još veće uspehe. Mogu da obećam da ćemo raditi i da se nadam da ću opravdati očekivanja. Pričao sam sa trenerom Radonjićem i znam šta me čeka - zaključio je Skorcanitis.

Skorcanitis je poručio da je grupa u Evroligi u kojoj se nalazi Crvena zvezda veoma jaka, ali da se nada da će proći u TOP16 fazu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delije skopje

    25. avgust 2015 | 12:54

    zbunice te dule kad vidis kako on place :) bravo za covic, ugasio laznu instituciju !! samo jedan plej i lagano na fajnal for !! zvezda je zivot .....

  • @Žika Živac@

    25. avgust 2015 | 15:50

    Ček da vidiš trenera najvećeg rivala i najomraženije ekipe...ima da ti bude zabavno...hehehe

  • Patriot

    25. avgust 2015 | 13:17

    Šta je cigani,igra mečka?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA