BATE prolazi dalje, Partizan pobeđuje 1:0?

Sudeći po kvotama svetskih kladionica, svi su izgledi da crno-beli trijumfuju u sredu rezultatom 1:0. Problem je konačan putnik u LŠ

  • 7

Pred prvi meč Partizana i BATE Borisova u Belorusiji, kladionice su umnogome bile u pravu što se tiče tadašnjih kvota na većinu igara. Logično, tražili smo ''savet'' od nje i sada.

Odgovor se neće svideti navijačima Partizana jer je, po kladionicama, BATE veliki favoriti da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona. Kec na crno-bele jeste manji nego što je bio na BATE pre sedam dana. Samo 2.05, naspram 3.50 za remi i 3.70 na dvojku.

To znači da je Partizan favorit da zabeleži pobedu, ali da li će mu biti dovoljna za konačan trijumf? Neće, ako pitate kladionice. Kvota od 2.65 na crno-bele i kvota od 1.45 na Beloruse za igru ''Ko ide dalje?''

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Sudeći po kvotama nije isključemno da će meč biti završen pobedom Partizana od 1:0. Jer, kako drugačije objasniti da je na crno-bele najmanja kvota da će postići jedan gol (2.65), dok je na goste najmanja na to da neće tresti mrežu Živkovića (2.25).

Prema rečima trenera Partizana Zorana Milinkovića BATE će igrati strpljivo i organizovano, što sui kladionice prepoznale i dale izrazito nisku kvotu za 0-2. Samo 1.56 nasuprtot 2.43 da će biti 3+. Na tačan rezultat 1:0 je ubedljivo najmanja kvota (6.00), da će biti 1:1 kvota iznosi 6.50, a 0:0 7.50.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA