Srpske odbojkašice uradile nešto što odbojka verovatno ne pamti! (VIDEO) (FOTO)

Samo tri poena dozvolile su igračicama Alžira u četvrtom kolu Svetskog kupa

  • 0

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je danas selekciju Alžira sa 3:0 (25:7, 25:11, 25:3) u četvrtom kolu B grupe Svetskog kupa u Japanu.

Fascinantno zvuči podatak da su u poslednjem setu Srpkinje rivalkama dozvolile samo tri poena od kojih su za dva direktno one zaslužene sopstvenim greškama.

- Razlika u kvalitetu je prevelika, nažalost ova utakmica nije mogla da nam posluži kao trening. Postoji strah da ne ispadnemo iz dobrog ritma, jer smo igrali protiv Perua, imali slobodan dan i sada protiv Alžira. Nekada i odmor dobro dođe, nadam se da će nam utakmica poslužiti za ono što nas čeka u nastavku takmičenja - objasnio je ubedljiv trijumf selektor Zoran Terzić.

Sve do 14:0 igrale su samo naše devojke, da bi prvi poen Alžirki pripao tek pred tehnički tajmaut. A on je obeležio ovaj meč.

Sa jedne strane smušene i nezadovoljne igračice afričke selekcije, a sa druge smeh i zezanje na klupi i među igračicama Srbije.

Printskrin: youtube/Volleyball Worldwide Printskrin: youtube/Volleyball Worldwide
Printskrin: youtube/Volleyball Worldwide Printskrin: youtube/Volleyball Worldwide

Srbija je zabeležila treći vezani trijumf na takmičenju, posle startnog poraza od Kine i pobeda protiv selekcija SAD i Perua.

Najefikasnije na meču sa po 11 poena bile su Brankica Mihajlović i Jovana Stevanović.

Odbojkašice Srbije u 5. kolu igraju sutra protiv Južne Koreje od 11.30 po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA