Ibrahimović podelio fotku srpskog napadača na Instagramu!

Švedski napadač čestitao Malemu na prolazu u grupnu fazu Lige šampiona

  • 0

Fudbaleri Malmea ostvarili su veliki uspeh plasmanom u grupnu faze Lige šampiona, nakon što su eliminisali škotski Seltik. Jedan od najzaslužnijih za drugi uzastopni ulazak Šveđana u elitno takmičenje je bio i srpski fudbaler Nikola Đurđić, koji je odigrao svih 90 minuta.

Čestitke su dobili i od Zlatana Ibrahimovića koji je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj se nalaze Đurđić i Rozenberg.

- Malme bi mogao da počne da se navikava na Ligu šampiona. Prosto neverovatno. Nadam se da ću jednog dana iskusiti LŠ na terenu Malmea. Čestitam - napisao je Ibrahimović.

Sam Đurđić je o meču sa Seltikom rekao...

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Atmosfera posle pobede je bila sjajna, prava ekstaza. Stvarno smo zaslužili da prođemo u Ligu šampiona. Posebna priča bila je podrška sa tribina, gde je bilo preko 20 hiljada navijača. Oni spadaju među najbolje u Evropi. Veliki energiju prenose na igrače i imaju ogromnu zaslugu za ovaj uspeh - rekao je Đurđić i dodao:

- Pritisak je bio ogroman, to je utakmica od 15 miliona evra. Malmeu mnogo znači, jer nemamo šansu da toliko često igramo Ligu šampiona, ali eto, sada već drugu godinu uzastopno smo tu i napravili smo veliki podvig. Mi smo skromna ekipa u evropskim okvirima i ovo je veliki uspeh.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA