ILIĆ I ŽIVKOVIĆ: Ipak igramo u Evropi!

Kapiten i mladi fudbaler žale što crno-beli nisu postligi još jedan gol BATE-u

  • 9

Fudbaler Partizana i kapiten crno-belih Saša Ilić pohvalio je navijače za fantastičnu podršku i ponovio žal zbog neuspeha.

Prvak Srbije savladao je BATE sa 2:1, ali su Belorusi prošli u elitnu konkurenciju nakon što su prvi meč kod kuće dobili sa 1:0.

>>> NEČUVENO: Trener BATE-a napustio konferenciju pre dolaska novinara!

- Prvo bih pohvalio fantastičnu atmosferu na stadionu i navijače koji su bili uz nas. Što se tiče utakmice, nije išlo kako smo očekivali. Ostaje gorak utisak, jer smo bili blizu Lige šampiona. Ipak, igraćemo u Evropi - rekao je Ilić.

Andrija Živković takođe je izrazio razočaranje zbog "Pirove pobede".

- Vratili smo se i dobili rivala u jako teškoj utakmici, ali ostaje žal za Ligom šampiona. Svakom se desi da ima loš dan, nismo imali sreće, jer nam je nedostajao samo jedan gol. Poremetilo nas je njihovo vođstvo, ali vratili smo se u drugom poluvremenu, nažalost, to nije bilo dovoljno. Falilo je malo sreće, idemo dalje i okrećemo se sledećoj utakmici - kazao je Živković.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pratite Telegraf i na Vajberu!

PFC logo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. avgust 2015 | 10:41

    ..Ove godine Liga Evrope je realnost s'obzirom na date okolnosti U i OKO KLUBA, a sledece sigurno LIGA SAMPIONA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Sergej Danilovič

    27. avgust 2015 | 14:29

    Momci su u pravu u ligi evrope mozda nesto i uradumu .u ligi sampiona bili bi kanta za popravljanje gol razlike.svidjelo se to kome ili ne.

  • Biznismen kicadjo

    27. avgust 2015 | 20:24

    Kada je Sale usao,igra je postala brza,lopta je isla u napred,bila u nasem posedu,na sredini se bolje kontrolisala,stvarale se sanse i preokrenuo rezultat. Znanje i iskustvo jednog coveka. Da imamo jos dvojicu iskusnih,kvalitetnih igraca,ls sigurna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA