NOVA OPTUŽBA ZA SILOVANJE U NBA? Nepoznata devojka optužila Rouza da ju je drogirao i silovao!

MVP lige iz 2011. godine osumnjičen da je sa prijateljima silovao devojku

  • 3

Jedan od najboljih plejmejkera u NBA ligi i prva zvezda Čikago Bulsa Derik Rouz pored velikih problema koje ima sa povredama sada mora da brine i o tužbi za silovanje.

Tabloid TMZ objavio je da je NBA košarkaš pod istragom za navodno silovanje iz 2013. godine. Njima je ovaj podatak otkrila navodno silovana devojka koja je želela da ostane anonimna.

Po njenoj priči Rouz je u društvu personalnog menadžera Rendala Hemptona i prijatelja Rajana Alana pokušao da siluje devojku kojoj je pre toga u svojoj kući na Beverli Hilsu sipao drogu u piće. Ona je iz te kuće uspela da pobegne ali se seća da je Rouz sa prijateljima upao u njen stan i silovao je dok je još uvek bila omamljena.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

TMZ navodi da je devojka bila u vezi sa Rouzom od 2011. do 2013. godine i da je dok su bili zajedno Rouz od nje tražio da masturbira pred njim i da pristane na grupni seks sa potpunim strancima.

Devojka je rekla da tek sada tuži Rouza jer je bila osramoćena i nije znala kako će njena konzervativna porodica da reaguje. Sada traži da joj se finansijski nadoknadi šteta. Rouzovi advokati nisu dali nikakav odgovor.

Derik Rouz je i pored brojnih povreda jedan od najprofitabilnijih NBA zvezda. On ima ugovor sa Bulsima po kojem će za sezonu 2015/2016 dobiti preko 20 milion dolara. Magazin Forbs objavio je da se bogatstvo Rouza procenjuje na 500 miliona dolara.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Derik Rouz je u dugogodišnjoj vezi sa Meikom Riz sa kojom je 2012. dobio sina kojem su dali ime Derik Džunior.

Podsetimo da Rouz nije prvi košarkaš koji je optužen za silovanje od strane nepoznate devojke, a najpoznatiji je sigurno slučaj Kobija Brajanta.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mrak

    29. avgust 2015 | 15:01

    Svaka zena koja tuzi nekog za silovanje, a u stanovi se da silovanja nije bilo, treba da odsluzi kaznu koliku bi odsluzio muskarac u slucaju da je bilo silovanja, I ta kazna ne bi smela biti ispod 20 godina

  • Milosch07

    28. avgust 2015 | 02:59

    Opet neko hoce 'leba bez motike ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA