MESI OPET POBEDIO RONALDA! Argentinac je najbolji igrač Evrope!

As Barselone je sad jedini igrač u istoriji sa dva pehara koje UEFA uručuje najboljem igraču Starog kontinenta

  • 1

Novi trofej je u rukama Lionela Mesija!

Ovoga puta još jedan za najboljeg igrača Evrope za prethodnu sezonu u izboru UEFA. Prestižno individualno priznanje "čudotvorcu iz Rozarija" uručeno je na svečanosti u Monaku, odmah posle žrebanja sastava grupa za Ligu šampiona.

>>> OČEKIVALI STE KISELI OSMEH? Evo kako je Ronaldo reagovao kad je Mesiju pripala nagrada UEFA! (VIDEO)

Mesi je tako odneo još jednu pobedu ispred svog najvećeg rivala Kristijana Ronalda, pored koga je u konkurenciji bio i Luis Suarez, svakako igrač sa najmanje šansi da se pored ove dvojice probije do pehara.

UEFA je drugi put proglasila Mesija za najboljeg u Evropi koji je to priznanje dobio i 2011. godine, pa je sada jedini igrač sa dva pehara Evropske fudbalske federacije.

- Presrećan sam zbog ovog. Želim da se zahvalim mojim saigračima na ovom trofeju, jer istina je da su i oni zaslužni za njega koliko i ja. Imali smo sjajnu sezonu. Ne mogu reći šta je tačno bio ključ svih tih uspeha, ali rekao bih da je to možda bio naporan rad - rekao je Mesi.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA