TRANSFERI: Još jedan Srbin potpisao za BATE, Marković ostaje u Premijer ligi?

Danas je na transfer pijaci bilo ovako

  • 3

Današnji dan obilovao je zanimljivijim transferima, kojih će tek biti u naredna tri dana, poslednja tri dana aktuelnog prelaznog roka.

Ovi transferi su obeležili petak, 28. avgust.

Završena je saga: Ivan Perišić je novi igrač Intera, koji je sa Volfsburgom utanačio detalje transfera Hrvata u tabor Neroazura.

Novi igrač BATE Borisova je bivši napadač Zvezde Aleksandar Jevtić.

Gde će dalje Lazar Marković? Votford je u igri, ali Fenerbahče, izgleda, ima jače adute da privuče Srbina.

Predrag Sikimić i Vladimir Jovović nosi su igrači Zvezde.

Šveđanin Ola Toivonen novi je igrač Sanderlenda u koji je stigao iz Rena.

U nastavku pročitajte koji su još transferi obeležili dan za nama.

20:22 - PRVI URUGVAJAC U EVERTONU

Leandro Rodrigez je novi igrač Evertona, i prvi je Urugvajac u istoriji kluba sa Gudisona. Rodrigez je sve do dolaska u Everton igrao za matični River Plejt iz Montevidea za koji je postigao 19 golova na 71 utakmici. Pored urugvajskog, ima i italijansko državljanstvo. Sa Evertonom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

19:41 - PERIŠIĆ INTEROV

Izgleda da je konačno završena saga oko prelaska Ivana Perišića iz Volfsburga u Inter. Pouzdana italijanska agencija ANSA je objavila da su dva kluba napokon postigla dogovor po kome će hrvatski napadač za 20 miliona evra preći u tabor Neroazura.

Perišić, kao i De Brujne koji čeka transfer u Mančester siti, izostavljeni su iz tima za meč koji Volfsburg igra ovog vikenda u Bundesligi.

19:35 - VILA ČEKA LESKOTA, LESKOT ČEKA EVANSA

Iskusni štoper Džoleon Leskot (33) čeka da VBA potvrdi transfer Džonija Evansa, pa da onda on može da pređe u Aston Vilu, koja je već dogovorila posao sa klubom sa Hotrousa.

18:34 - EVNS NA PREGLEDIMA U VBA

Dugogodišnji defanzivac Mančester junajteda Džoni Evans (27) stigao je na lekarske preglede u Vest Bromvič Albion sa kojim će potpisati ugovor ukoliko sve prođe u najboljem redu.

Evans je od 2004. godine u Junajtedu, za koji je odigrao preko 100 utakmica. Dva puta je bio na pozajmici u Sanderlendu.

18:26 - JEVTIĆ UDARIO PARAF - IGRAĆE LIGU ŠAMPIONA

Bivši napadač OFK Beograda i Crvene zvezde Aleksandar Jevtić (30) potpisao je ugovor sa šampionom Belorusije BATE Borisovim. Jevtić je od odlaska iz Zvezde 2011. godine igrao u Kini, za klubove Đijangsu i Liaoning i ovo mu je ovratak u evropski fudbal.

Jevtić je na promociji u klubu otkrio i za koga je navijao u nedavnom dvomeču srpskog i beloruskog prvaka.

- Vaspitan sam kao Zvezdaš, ali isto tako ni ne mrzim Partizan. Ipak navijao sam za BATE protiv Partizana - rekao je Jevtić.

18:16 - MONAKO I KOENTRAO - ZVANIČNO

Francuski Monako saopštio je da je novi igrač tog kluba postao Portugalac Fabio Koentrao, koji je stigao iz Reala. Bivši levi bek Benfike stiže u Kneževinu kao alternativa novom igraču Pari Sen Žermena Kurzavi.

18:09 - MATRI STIŽE U LONDON

Iskusni italijanski napadač Alesando Matri (31) prva je opcija Vest Hema da pojača taj klub. Bilić trenutno ima mnogo problema sa povredama ofanzivaca (Kerol, Zarate, Sako i Valensija), pa se dolazak novog golgetera nameće kao najbolje rešenje za "čekićare". Matri je pod ugovorom sa Milanom koji ne računa na njegove usluge.

18:05 - VOLFSBURG MERKA DANTEA

Prema pisanju lista Wolfsburger Allgemeine Brazilac Dante (31) ima ponudu Volfsburga, koji nudi Bajernu 10 miliona evra za štopera koji je od 2012. godine član Bavaraca. Na potezu je minhenski klub.

17:52 - MARKOVIĆ OSTAJE U PREMIJERLIGI?

Odjednom je Lazar Marković postao interesantan mnogim klubovima, od kako mu je Liverpul dao "voljno". Činilo se da je Fener sigurna naredna destinacija brzonogog Čačanina, ali posao Turcima želi da pokvari Votford. Menadžer novog Premijerligaša Kike Sančes Flores želi da ubedi Markovića da ostane u Engleskoj. Rasplet se očekuje u toku dana, najkasnije sutra.

16.25 - PSŽ ŽELI DEFANZIVCA EVERTONA

Simus Koleman nalazi se na meti PSŽ-a koji Evertonu nudi 20 miliona funti za slobodu. Međutim, teško da će Martinez pustiti standardnog igrača.

15.47 - JUNAJTED ODREDIO CENU ZA DE HEU

Španski AS prenosi informaciju da je Junajted spreman da prodao golmana Realu za sum od 40 miliona evra. Ipak, De Hein agent Žordi Mendeš tvrdi da bi Đavoli pristali i na 35 miliona.

15.04 - KUČKA I DEFINITIVNO KOD MIHE

Doskorašnji fudbaler đenove Juraj Kučka novi je igrač Milana. Vezista je potpisao ugovor na tri godine za sumu od 3 miliona evra.

14.47 - ZVEZDA DOVELA DVOJICU FUDBALERA

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas Predraga Sikimića i Vladimira Jovovića kao nove članove ekipe. OPŠIRNIJE OVDE.

14.18 - PERIŠIĆ PRED VRATIMA INTERA

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Saga oko Hrvata mogla bi da dobije epilog. Italijanski mediji prenose da je Volfsburg pristao na Interovih 6 miliona za Ivana Perišića, plus 13 za ugovor ukoliko zadovolji.

13.06 - ŠMAJHEL ŽELI DE HEU NA GOLU JUNAJTEDA

Legendarni golman Mančester Junajteda Peter Šmajhel rekao je danas da bi voleo da David De Hea potpiše novi ugovor i ostane u klubu. Od početka prelaznog roka traje "saga" oko prelaska De Hee u Real Madrid, a njegov status i dalje nije izvestan, iako 24-godišnjem golmanu ističe ugovor na kraju sezone.

- Voleo bih da De Hea ostane u Mančesteru i potpiše novi petogodišnji ugovor. On je bio izuzetan u poslednje dve sezone, a naravno da nije svejedno kada vas Real pozove. Imaću razumevanja ako ode iz kluba, jer je mnogo dao Junajtedu. Želim da situacija bude što pre rešena, pošto je smešno to obavljati tokom sezone - rekao je Šmajhel za Skaj Sport.

12.53 - LEVERKUZEN PAZARIO U DORTMUNDU

Slovenac Kevin Kampl novi je igrač Bajera iz Leverkuzena, odakle je došao iz Dortmunda. Zanimljivo, Kampl je svojevremeno bio u Bajeru kao član mlađih kategorija. - Radujem se što sam se vratio u tim gde sam napravio prve fudbalske korake. Sada ću igrati za prvi tim i u Ligi šampiona - rekoa je Kampl.

12.27 - TOVOINEN U SANDERLENDU

Reprezentativac Švedske Ola Toivonen do kraja sezone igraće na pozajmici u Sanderlendu, saopštio je danas engleski premijerilgaš. Toivonen će u Sanderlend preći iz francuzkog Rena za koji je na 46 utakmica postigao 14 golova.

- Sarađivali smo u PSV-u i poznajem ga dobro. On je reprezentativac sa dosta iskustva, može da igra ofanzivnog veznog i napadača, postiže golove i dobar je u skoku. Doneće nešto sasvim novo timu - rekao je menadžer Sanderlenda Dik Advokat.

12.15 - NEĆE SAMO JUVE DRAKSLERA...

Engleski mediji preneli su vest da se Junajted uključio u trku za Julijana Drakslera. Đavoli su spremni da izdvoje 27 miliona za fudbalera Šalkea i tako pokvari planove Volfsburgu i Juventusu.

11.52 - BERAHINO OSTAJE U VBA

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prvi čovek VBA Džeremi Pis istakao je da će napadač i ove sezone nositi dres tima iz Birmingema. Na taj način je odjavio Totenhem koji je prethodnik nekoliko dana pojačavao ponudu. Poslednja je bila oko 30 miliona.

11.20 - TALENAT ''FOOTBALL MANAGER'' STIGAO U KPR

Mađar Danijel Tozer je svojevremeno bio isplativa investicija na ''Football Manager'', a trenutno se nalazi na medicinskom pregledima u Londonu. Tokom dana trebalo bi da potpiše za KPR.

11.12 - IZ LEVERKUZENA U PREMIJER LIGU

Ni to što će Bajer igrati Ligu šampiona nije bilo dovoljno Hung Min Sonu da ostane u Leverkuzenu. Jutros je zvanično postao novi igrač Totenhema. Međutim, čeka se još radna dozvola.

10.54 - OBI MIKEL NA METI BEŠIKTAŠA

Vezista Čelsija Džon Obi Mikel nalazi se na meti Bešiktaša koji očajnički traži vezistu tog kalibra. Prethodno su izgubili trku za potpis Lukaša Leive iz Liverpula.

10.37 - PARTIZAN KUPUJE U BANJALUCI?

Pozicija levog beka je veliki problem za Partizan koji vrlo brzo mora da pronađe rešenje. Pored Hrvata Tončija Kukoča, crno-beli su zainteresovani i za Aleksandra Subića, prenose Večernje novosti. Subić ima 21. godinu, a član je Borca iz Banjaluke.

10.01 - ADEBAJOR NA PREGLEDIMA U VEST HEMU

Napadač Totenhema Emanuel Adebajor stigao je na Apton Park kako bi obavio medicinske preglede i potpisao ugovor sa Vest Hemom. Mediji javljaju da će iskusni golgeter već za viend biti u postavi Čekićara protiv Liverpula.

09.54 - KINESKI ''SERHIO RAMOS'' U ČELSIJU

Defanzivac Gvanžua Zang Linpeng, kog mediji u Kini poistovećuju sa Serhijem Ramosom, je novi igrač Čelsija. Tamošnji mediji navode da je Zang projektovan da zameni Branislava Ivanovića jer može da igra i na poziciji štopera i na poziciji beka.

- Veoma sam srećan i zadovoljan što sam konačno pšotpisao za Čelsi. Radio sam i strpljivo čekao nekoliko godina da mi se ostvari san. Sada sam u Premijer ligi - rekao je Zang.

Zanimljivo, zbog poistovećivanja sa Ramosom, Linpeng je dobio nadimak ''Zhangmos''

09.40 - DŽOI BARTON PREŠAO U BARNLI, TIM KOJI JE SVOJEVREMENO VREĐAO

Kontroverzni engleski fudbaleri Džoi Barton novo je pojačanje Barnlija, a tvitovi o sadašnjem klubu vraćaju mu se kao bumerang. Podsetimo, Barton je 2014. godine imao zanimljive prepiske na Tviteru, a jedna se odnosila i na to da KPR možda igra očajno, ali barem ne moraju da žive u Barnliju.

09.30 - JUNAJTED DAJE 40 MILIONA ZA DESETKU LACIJA

Italijanski Tuto Merkato objavio je ekskluzivnu informaciju da je Mančester junajted spreman da ponudi 40 miliona evra Laciju za Felipe Andersona. Brazilac je imao sezonu iz snova, a Lacio ove godine neće igrati Ligu šampiona. Još jedan razlog više da se preseli na Ostrvo.

Naravno, pored 40 miliona, tu su i ekstra bonusi zagarantovani kada je u pitanju kupovina od strane Junajteda.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    29. avgust 2015 | 08:37

    Markovic se bas naigro u liverpulu.ali na klupi za rezervne igrace

  • Cigan

    29. avgust 2015 | 06:05

    Dobro je što MU nije tražio Parkera,ostao bi kod nas!!! Znaju li oni šta hoće i jauda

  • Sergej Danilovič

    28. avgust 2015 | 20:37

    Kad sad Uorava Partizana iz rukava izvuce keca Mesija to ce biti bomba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA