Ne zna ko su mu saigrači? Neprofesionalnost Balotelija oborila rekord

Baloteli je bio toliko nezainteresovan da nakon šest meseci nije znao ko mu je saigrač

  • 0

Poznato je da se Balotelijeva avantura na Enfildu u dresu Liverpula završila neslavno. Njegova agonija završena je jednogodišnjom pozajmicom kod Mihe u Milan, a svetski mediji svakodnevno dolaze do novih saznanja o ponašanju Italijana u Liverpulu.

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers bio je na meti pojedinih kritičara zbog Balotelijevih loših igara. Prebacivano mu je da je gušio Balotelijev talenat time što ga je držano na klupi, što mu je vrlo retko davao šansu u drugom delu sezone i što ga je terao da trenira odvojen od saigrača.

>>>NIJE MIHA NAIVAN: Neverovatna klauzula u ugovoru Marija Balotelija

Međutim što je vreme više prolazilo sve je bilo jasnije da je glavni krivac ustvari Mario Baloteli. Pored njegove očigledne nezainteresovanosti na terenu, on je i van terena bio krajnje neprofesionalan.

Naime, na vežbama za povezivanje i uklapanje igrača koje je Rodžers organizovao Baloteli nije znao ko je Džo Alen.

Da stvar bude još gora Džo Alen i Baloteli su u tom trenutku bili saigrači punih 6 meseci.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pored ovoga Baloteliju se zameralo i to što je previše pušio. Jednom je čak "uhvaćen" kako puši na trening terenima Liverpula.

>>>Nećete verovati koliko bizarno izgledaju Balotelijeve nove kopačke! (FOTO)

U javnost je procurela i priča o Ajfonu 6. Baloteli je jednog saigrača video sa telefonom pa je odlučio da pošalje svog "slugu" da i njemu kupi jedan. Žalio se lekarima na početku treninga da se ne oseća najbolje, a oni su ga poslali do medicinskog tima na pregled.

Sat i po kasnije, kada se trening završio saigrači su prilikom ulaska u svlačionicu imali šta da vide. U uglu je sedeo Baloteli sa svojom novom igračkom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Navodno je Rodžers bio besan jer je Baloteli doveo veliki broj ljudi sa sobom u hotel kada je Liverpul igrao sa Bazelom i da su ostali do rano ujutru. Na meču protiv Bazela Baloteli nijednom nije primio loptu u šesnaestercu protivnika i na kraju nije hteo da pozdravi navijače.

I na kraju valja napomenuti i da je Baloteli nakon meča FA kupa protiv Vimbldona u januaru odbio da trči krugove koje je odredio kondicioni trener Rajland Morgans.

Neslavna epizoda Balotelija u Liverpulu završena je pozajmicom u Milanu. Ne čudi što su se u Milanu pobrinuli da Baloteliju postave klauzule u ugovoru koje bi trebalo da ga prevaspitaju.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA