Endrju Lak prvi pik na NFL draftu, ide u Indijanapolis

Jasno je da će drugi izbor, koji će birati Vašington Redskinsi, biti osvajač Hajsmen trofeja (najbolji igrač NCAA lige) Robert Grifin III, kvorterbek sa univerziteta Bejlor

  • 1

Nekadašnji šampioni NFL lige Indijanapolis Koltsi izabraće kvoterbeka Endrju Laka kao prvog pika na ovogodišnjem draftu, prenosi ESPN, pozivajući se na izvore iz vrha lige. Lak je jedan od najdarovitijih kvoterbekova u Americi, a mediji ga već sada smatraju legitimnim naslednikom legendarnog Pejtona Meninga, koji je 12 sezona nosio dres Koltsa.

Generalni menadžer Indijanapolis Koltsa Rajan Grigson rekao je novinarima u sredu da tim ima plan za prvog pika, ali da neće saopštiti odluku franšize.

- Znamo to već neko vreme. Završili smo sa procenama i odlučili se. Ukoliko se ne dogodi nešto neočekivano, znamo šta ćemo da uradimo na draftu - rekao je Grigson tokom 30-minutne pres konferencije. Vlasnik tima iz Indijanapolisa Džim Ajrsej je potvrdio da će Koltsi na draftu kao visokog pika izabrati naslednika Pejtona Meninga, i to će biti njihov prvi pik posle 14 godina, kada su izabrali upravo legendarnog Pejtona, koji je potom 2007. godine doneo Superboul Indijanapolisu.

Jasno je da će drugi izbor, koji će birati Vašington Redskinsi, biti osvajač Hajsmen trofeja (najbolji igrač NCAA lige) Robert Grifin III, kvorterbek sa univerziteta Bejlor. NFL draft, 77. po redu, biće održan od 26. do 28. aprila u Njujorku. Nova NFL sezona počeće 5. septembra, a otvoriće je aktuelni šampioni Njujork Džajantsi protiv velikog divizijskog rivala Dalas Kaubojsa.

(Telegraf.rs / foto: trendingsearches.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA