TRANSFERI: Murinjo negira, ali Čelsi ruši rekord Premijer lige!

Velikani nisu bili preterano aktivni u subotu, ali je za naredni dan najavljeno nekoliko bombi prelaznog roka

  • 2

Završen je još jedan dan kada su u pitanju fudbalski transferi gde se izdešavalo mnogo toga interesantnog. Ozvaničeno je nekoliko transfera srpskih fudbalera, gde su najistaknutiji prelasci Rajkovića u Makabi Tel Aviv, i Lazara Markovića u Fenerbahče.

Mnogi veliki klubovi su u subotu igrali utakmice, pa su malo bili pritajeni, ali nema sumnje da nas u nedelju očekuje žestok transfer dan, pošto je najavljeno nekoliko pravih transfer bombi.

Pogledajte najvažnije transfer vesti.

22:15 - REAL ZAKAZAO PROMOCIJU DE HEE?

Španski AS prenosi da će Mančester junajted prihvatiti 40 miliona evra za Davida De Heu i da će njegova promocija biti održana u Madridu u utorak od 21.00. Posao bi trebalo da bude završen u pet do dvanaest poslednjeg dana prelaznog roka, a na Santjago Bernabeu je već zakazana promocija novog igrača za utorak.

22:00 - DE BRUJNE PROŠAO PREGLEDE

Kevin De Brujne je poršao lekarske preglede u Mančester Sitiju i u toku nedelje će biti predstavljen na Etihadu.

21:05 - IBRA SE NE VRAĆA U MILAN

Adrijano Galijani, potpredsednik Milana istakao je da Rosoneri sigurno neće vratiti Zlatana Ibrahimovića i da je za njih ta tema završena. Sa druge strane rekao je da će Mekses sigurno ostati u klubu.

21: 20 - DA LI ĆE ČELSI DOVESTI JOŠ NEKO POJAČANJE?

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Žozea Murinja su novinari posle poraza od Kristal Palasa pitali da li će dovesti još neko pojačanje, na šta je Portugalac negativno odgovorio i istakao da je za Čelsi završen prelazni rok.

Ipak, nedugo posle toga Dejli Ekspres je objavio informaciju da se šampion Engleske sprema da sruši rekord Premijer lige i da će za obeštećenje Pola Pogbe platiti oko 100 miliona evra.

Verujete li Murinju ili britanskim novinarima? Početak sezone pokazuje da je Čelsiju potrebno pojačanje poptu Pogbe.

20:50 - VEST BROM DOVEO EVANSA

Džoni Evans napušta Mančester junajted posle 198 utakmica u dresu ''Crvenih đavola''. Vest Bromvič je ozvaničio transfer reprezentativca Severne Irske, a za obeštećenje je platio Junajtedu oko 8,2 miliona evra.

19:20 - DRAKSLER U JUVEU? ODLUKA U NAREDNA 24 SATA

Stara torinska dama očekuje da Šalke odgovori na njihovu ponudu u roku od 24 sata. Bjankoneri su za zvezdu ekipe iz Gelzenkirhena ponudili 26 miliona evra, plus šest miliona od bonusa.

18:59 - FENER DOVEO MARKOVIĆA!

Reprezentativac Srbije Lazar Marković do kraja sezone igraće u Fenerbahčeu kao pozajmljeni igrač Liverpula. Marković je u subotu doputovao u Istanbul, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Fenerbahčeom ukoliko uspešno prođe lekarske preglede.

- Veoma sam srećan. Nadam se da ću postati deo jednog od najvećih klubova - rekao je Marković pri dolasku na aerodrom u Istanbulu.

On je prošle godine došao u Liverpul iz Benfike za 25 miliona evra, ali debitanska sezona na Ostrvu nije prošla prema očekivanjima jer je postigao samo tri gola na 31 utakmici.

Marković će biti 11. pojačanje Fenerbahčea ovog leta, među kojima su imena poput Robina van Persija, Nanija i Simona Kjera.

17:19 - SELTIK DOBIO POJAČANJE IZ MANČESTERA

Škotski Seltik je potvrdio da je novi igrač tog kluba postao Tajler Bleket (21), koji je stigao iz Mančester junajteda na pozajmicu, treću, pošto je već bio u Blekpulu i Birmingemu, takođe kao član Junajteda.

13:40 - MBOKANI POSTAJE KANARINAC

Norič je na putu da reši goruće pitanje napadača, pošto je dogovorio transfer Kongoanca Dumersija Mbokanija (29), igrača    čijiu su karijeru obeležili golovi u dresu Standarda, kasnije i Anderlehta. Prethodne dve sezone igrao je za kijevski Dinamo.

13:15 - FRANCUZ U BOLONJI

Lion, Nica, Monpelje, pa Bolonja. Prvi inostrani angažman za Entonija Munijera (27) je Serija A. Bolonja je saopštila da je dovela krilnog igrača koga je platila 1,5 milion evra.

12:32 - NASTIĆU PROPAO TRANSFER U LEGIJU

Bojan Nastić vratio se u Novi Sad neobavljena posla. Izjhalovio mu se transfer u Legiju, pa će levi bek Voše do daljeg ostati u timu Zlatomira Zagorčića. Gde je zapelo, objasnio je poljskim medijima menadžer igrača Zoran Pavlović.

- Bojan definitivno neće preći u Legiju. Zašto? To je pitanje za Legiju. Nastić se vraća u Vojvodinu - rekao je Pavlović.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

12:26 - ATLETIKO DOVEO ARGENTINCA

Klaudio Matias Kraneviter (22) potpisao je petogodišnji ugovor sa Atleikom iz Madrida. Ovaj defanzivni vezni igrač na Visente Kalderon stiže iz River Plejta za koji će igrati do decembra, a odmah pošto pomogne ekipi na svetskom klupskom prvenstvu, pridružiće se Jorgandžijama.

- Zahvalan sam Atletiku što mi je pružio ovu šansu - rekao je Argentinac.

12:16 - ABDENUR ZA JAČI BEDEM VALENSIJE

Valensija je obezbedila vredan dodatak u defanzivnoj liniji. Novi član Slepih miševa postaće Tunišanin Ajmen Abdenur (26), pošto je Monako pristao da ga proda španskom klubu, nedugo nakon dvomeča dva tima u plej-ofu za Ligu šampiona. Pre njega, na poziciji štopera, Valensija je dovela i Brazilca Aderlana Santosa iz Brage.

11.00 VAINKUR NOVO POJAČANJE ROME

Italijanski portal 'calciomercato' piše da će Vilijam Vainkur biti novi fudbaler Rome. Danas stiže na preglede, a nakon toga potpisuje ugovor. Francuz je prethodnu sezonu igrao za moskovski Dinamo.

10.30 EDER STIŽE U INTER NA POZAJMICU

Martins Eder, Italo-Brazilac, će se preseliti na pozajmicu sa pravom otkupa u Inter. Radi se o iskusnom fudbaleru, najboljem strelcu Sampdorije. Pozajmica bi prema navodima italijanskih medija trebalo da košta oko milion evra, otkup još devet.

Transferi, tračevi

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bumbar

    29. avgust 2015 | 23:28

    Ovaj Junajted nikad da kupi neke nove igrace,samo laze kako ce ih dovesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA