Krasić sa porodicom odlučio Poljska, a ne Partizan!

Iskusni fudbaler ne dolazi u Beograd

  • 23
Miloš Krasić Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Kratko je trajao vlažan san navijača Partizana da će uskoro u crno-belom dresu gledati Miloša Krasića. Igrač Fenerbahčea ne dolazi u Partizan, već ide u Poljsku, postaće član Lekije iz Gdanjska.

- Dogovorio sam se, ali sa Lekijom iz Gdanjska. Idem u Poljsku, to je moja definitivna odluka - istakao je Miloš Krasić za "Novosti".

- Jedino što je na kraju presudilo kod odluke da izaberem Lekiju, a ne Partizan je razgovor sa porodicom. Već smo 11 godina u inostranstvu, smatrali smo da bi nam bilo teško da se vraćamo u ovom trenutku u Srbiju i opredelio sam se za Poljsku".

Printskrin: lechia.pl Printskrin: lechia.pl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki Pfc

    30. avgust 2015 | 15:52

    Srećan ti put, umesto da igraš Evropu i kasnije se bolje prodaš izabrao si "bolje ".

  • Stefan

    30. avgust 2015 | 18:20

    Vecina nasih igraca koji su lovu u inostranstvu okrecu ledja otadzbini,prvo igraju kao babe za reprezentaciju(vecina),drugo velika vecina ne zaigra vise nikada za svoj voljeni klub iz svoje drzave(cast izuzecima,Marko Pantelic itd)!!!Svi znaju da nasi klubovi vode veliku borbu finansijskog prezivljavanja i to ih ne zanima,bitno da su sebe i svoje porodice finansijski obezbedili a za klub koji je od njih napravio to sto jesu ne interesuje ih,strasno.Zar ne mogu Basta,Vidic itd da pojacaju npr Zvezdu?Zar se nisu napunili sa evricima?Dokle to vise prokletstvo za novcem daj sto vise?Boze me sacuvaj,pozdrav

  • truli zapad

    30. avgust 2015 | 16:25

    A cigani likuju pa sve srecni li srecni....ma vas cemo da gazimo i sa onim B timom protiv N.Pazara..ne radujte se uzalud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA