Sjajni Jovetić sam gura Inter!

Crnogorski reprezentativac postigao je SVE goove za Neroazure u prva dva kola

  • 5

Gol na debiju, pa onda još dva u tek drugoj utakmici za Inter - e, to je igrač, to je Stevan Jovetić!

Crnogorac je bio dvostruki strelac za Neroazure na gostovanju novajliji u ligi Karpiju i najzaslužniji je za drugu "tesnu" pobedu Manćinijeve "skvadre" - 2:1.

>>> JUVENTUS U BOSANSKOM LONCU: Pjanić i Džeko ostavili šampiona na nuli! (VIDEO)

Nije Inter tek tako toliko insistirao na dovođenju bivšeg napadača Partizana, a sada je i jasno zbog čega. Jovetić je praktično sam obezbedio dve pobede za novi klub i jedini je strelac Intera u prva dva kola!

Podsetimo, on je u prvom kolu, u nadoknadi vremena postigao efektan gol, a u nedelju uveče najpre je pogodio iz peterca, a onda i iz penala kada je i postavio konačan rezultat, pošto je drugi put savladao Željka Brkića.

Inter je u grupi od pet timova koji su sezonu započeli sa maksimalnim učinkom. Pored njega, to su i Sasuolo, Torino, Palermo i Kjevo.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Pored trijumfa Rome protiv Juventusa u velikom derbiju, upravo je Kjevo obeležio ovu rundu neočekivanom pobedom nad Lacijem, neočekivano ubedljivom - 4:0!

Očigledno još neoporavljeni od eliminacije u plej-ofu Lige šampiona, Rimljani su naleteli "na minu" u gradu Romea i Julije gde su doživeli klasičan nokaut!

Već posle 1. poluvremena Leteći magarci vodili su sa velikih 3:0 golovima Međiorinija, Paloskija i Birse, a grogirane goste u drugom poluvremenu novim golom dotukao je Paloski.

SERIJA  A, 2.kolo:

Nedelja

Roma – Juventus 2:1

Atalanta – Frozinone 2:0

Karpi – Inter 1:2

Kjevo – Lacio 4:0

Ðenova – Verona 2:0

Napoli – Sampdorija 2:2

Torino – Fiorentina 3:1

Udineze – Palermo 0:1

Subota

Bolonja – Sasuolo 0:1

Milan – Empoli 2:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA