Debitant u reprezentaciji oduševljen: Do juče sam ih samo na TV gledao!

Reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi i počela pripreme za mečeve sa Jermenijom i Francuskom

  • 2

Fudbalska reprezentacija Srbije je ponovo na okupu u Staroj Pazovi gde će početi pripreme za predstojeće mečeve sa Jermenijom i prijateljsku utakmicu sa Francuskom. Na spisku selektora Radovana Ćurčića našlo se četiri debitanata.

Debitanti na spisku Ćurčića su: Marko Petković, Darko Brašanac, Uroš Ćosić i Miloš Kosanović.

>>>Jermeni sa ''ruskim'' napadačima kreću na Srbiju!

- Jako sam uzbuđen sam što sam na okupljanju reprezentacije. Do juče sam nove saigrače gledao na televizoru, a sada ćemo zajedno da igramo. Neke igrače znam iz mlađih reprezentativnih selekcija. Želimo da reprezentaciji vratimo pobednicki mentalitet - rekao je defanzivac Mehelena Miloš Kosanović.

Desni bek Crvene zvezde, Marko Petković izjavio je da ga poziv u reprezentaciju nije iznenadio.

- Nalazimo se u teškoj situaciji, ali ne smemo da se predamo. Potrudićemo se da ne uđemo u istoriju kao najgora selekcija - dodao je Petković.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Na spisku Ćurčića se ponovo našao zlatni orlić Andrija Živković koji ima već dva nastupa u A selekciji.

- Velika je čast što sam ponovo u reprezentaciji, biće mi mnogo drago ako dobijem šansu. Verujem da ćemo preneti šampionski mentalitet iz omladinske selekcije i da ćemo biti uspešni. Hoćemo da popravimo utisak do kraja kvalifikacija - zaključio je Živković.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Reprezentacija Srbije nalazi se na poslednjem mestu u grupi sa -2 boda i nema šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo. Protiv Jermenije igraće za "obraz" i za prvu pobedu u grupi I.

Meč sa Jermenijom igra se u petak u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe". Tribine stadiona biće prazne zbog nereda na utakmici sa Albanijom. Tri dana nakon utakmice sa Jermenijom reprezentacija Srbije putuje u Bordo na megdan Francuzima.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    2. septembar 2015 | 08:15

    ...a ne zaplakati... Zivce mi pojedose. Mislim da treba krenuti ispocetka, od 0 ne mozemo jer imamo -2. Sve novi igraci, klinci, da budu zajedno od pocetka i da se uigravaju. Ove smo dosta cekali. Videli smo da deca iz nase lige mogu da siju fudbal, pobede Brazil i ostale velike. Podrska za klince koji grizu za grb!

  • Coban

    1. septembar 2015 | 09:02

    Sta reci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA