Agombar počeo sa treninzima u Partizanu, Grant i dalje bez ocene

Ne želim da ocenjujem igrača na osnovu jednog treninga, pa makar se na njemu pojavio i Zinedin Zidan. Sačekajmo da prođe sedam dana pa ćemo komentarisati učinak Harija, rekao je trener Partizana Avram Grant

  • 0

Iako je izazvao veliku prašinu zbog dolaska u Beograd, engleski fudbaler Hari Agombar (20) u miru radi sa fudbalerima Partizana i pokušava da se nametne treneru Avramu Grantu, koji ga je i doveo na probu. Podsetimo, Agombar (20) je stigao iz osmoligaša Grejsa na desetodnevnu probu u Beograd, a inače je član Vest Hem junajteda na probi u amaterskom timu.

Ni pre, a ni posle treninga Agombar nije bio raspoložen da daje izjave, već je samo odmahnuo rukom na molbu novinara da kaže nešto o sebi i svojoj karijeri. Interesantno, on će kompletan boravak u Beogradu sam finansirati.

- Ne želim da ocenjujem igrača na osnovu jednog treninga, pa makar se na njemu pojavio i Zinedin Zidan. Sačekajmo da prođe sedam dana pa ćemo komentarisati učinak Harija - rekao je trener crno-belih Avram Grant.

Izraelski stručnjak je najavio da će još dvojica fudbalera doći na probu do kraja sezone, kao i neki igrači kojima ona neće biti potrebna.

(Telegraf.rs / foto: Partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA