ŠTA JE HTEO DA KAŽE? Zdjelar nije došao u Partizan, a onda je zbunio sve emotivnom porukom! (FOTO)

Pogledajte o čemu se radi i recite nam šta mislite

  • 34

Čitavog poslednjeg dana prelaznog roka spekulisalo se da bi fudbaler koji je na Novom Zelandu osvojio titulu svetskog prvaka u omaldinskom uzrastu mogao da bude novi igrač Partizana.

Delovalo je da će Saša Zdjelar biti samo na potpis od ugovora sa srpskim šampionom, ali su se u celu priču, navodno umešali navijači Olimpijakosa, koji su izvršili pritisak na grčki klub da ne pošalje igrača u Partizan.

Odmah potom se šuškalo da bi i Crvena zvezda mogla da dovede igrača, ali je ona sa svojim aktivnostima u prelaznom završila.

Kasno u ponedeljak uveče, Zdjelar je svojom fotografijom na Instagramu bacio u rebus sve - i koji bi hteli i koji ne bi hteli da ga vide u dresu Partizana.

"Pričajte šta god hoćete, ja ću svoj stan ostvariti", poruka je koju je Zdjelar poslao.

Šta je ovim hteo da kaže?

Printskrin: Instagram/sasazdjelar Printskrin: Instagram/sasazdjelar

 

Transferi, tračevi

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    1. septembar 2015 | 06:45

    Pa 'oće čovek da ostvari san...Šta je sada tu nejasno? :D

  • neko tamo

    1. septembar 2015 | 05:38

    Ljudi. Nemaju sa ovim navijaci veze! Ovo je sve delo tvorzica.. Covek mu je stopirao transfer zato sto je odbio da dodje u zvezdu(!?) upucen sam u pricu pa znam. Cime se sve doticni bavi pa to je strasno! Samo napred Sasa.. Ispunice ti se san. Zaigraces za tvoje crno bele. Dokazi im da mozes! Pozdrav od Delije.

  • Marko

    1. septembar 2015 | 12:09

    Malog Saleta znam licno i sve sto cu vam reci je da je veliki NAVIJAC PARTIZANA, i ovo sto razne novine pise kao voli zvezdu i to je totalna laz...PA OVA VAM PORUKA SVE GOVORI , ZNAM DA JE IMAO VELIKU ZELJU DA DODJE U PARTIZAN POSTO OD MALENA SANJA DA NOSI TAJ DRES...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA