SRNIĆ NA MARAKANI: Božović je želeo samo mene, ne i brata

Povratnik u Zvezdu rekao je da je presrećan što se vratio u matični klub.

  • 0

Na stadionu Rajko Mitić je održana promocija povratnika u redove Crvene zvezde Slavoljuba Srnića. Bivši igrač Čukaričkog je zadužio dres sa brojem 55, koji je nosio i u prethodnom mandatu u Zvezdi.

Srnić je potpisao ugovor na tri sezone. U crveno-bele se vraća nakon dve godine provedene u Čukaričkom.

>>>Gotovo! Srnić u Zvezdi!

- Veoma sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Ona je moja druga kuća i drago mi je što ću ponovo nositi omiljeni dres - izrazio je zadovoljstvo Srnić.

Srnić je stigao u Crvenu zvezdu poslednjeg dana prelaznog roka nakon mukotrpnih pregovora sa njegovim bivšim klubom.

- Želeo sam da se što pre završi, ali se sve to odužilo. Šta je tu je, najbitnije je da se sve završilo dobro - poručio je krilni fudbaler i dodao da nije bilo razgovora da njegov brat blizanac dođe u Zvezdu sa njim.

-Došlo je vreme da se razdvojimo, dosta smo pričali na tu temu. Možda će to biti dobro za obojicu. Videćemo kako će to izgledati, ali verujem da ćemo podneti. O njegovog dolasku u Zvezdu pročitao sam u medijima, a trener Miodrag Božović je želeo samo mene - naveo je Srnić.

Foto: fkcukaricki.rs, crvenazvezdafk.com Foto: fkcukaricki.rs, crvenazvezdafk.com

Na kraju je Srnić izrazio očekivanje da će ga navijači prihvatiti po povratku u klub jer za Zvezdu navija od rođenja i zato što se nije radovao kada je omiljenom klubu davao golove.

Prvi meč na kojem bi Srnić trebalo da zaigra po povratku je "večiti derbi" koji je zakazan za 12. septembar. Crvena zvezda će biti domaćin.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA