ZVANIČNO: Divac novi generalni menadžer Kingsa! Stojaković novi direktor skautinga!

Predrag Stojaković se pridružio stručnom timu Sakramenta, Divac napredovao

  • 10

Bivši košarkaški asovi Vlade Divac i Predrag Stojaković bili su saigrači u Sakramentu, a sada će biti kolege u stručnom timu.

Vlade Divac, koji se Sakramentu pridružio u martu na mestu potpredsednika za košarkaške poslove, dobio je novo zaduženje. On će u predstojećem periodu obavljati funkciju generalnog menadžera.

>>>Njegova će biti poslednja: Divac postao šef u Kingsima!

Nova funkcija će Divcu omogućiti više ovlašćenja prilikom dovođenja igrača i onstruisanja tima.

U tome će mu ubuduće pomagati bivši saigrač Peđa Stojaković koji je imenovan za novog direktora skautinga. On će pratiti igrače iz SAD-a i inostranstva. Peđa će takođe obavljati funkciju generalnog menadžera Sakramentove filijale Rino Bighornsa.

>>>BOMBA: Peđa Stojaković se vraća u Sakramento

- Srećni smo što u novu sezonu ulazimo jači organizaciono. Imati takve pojedince u našem timu doneće jedinstvo u filozofiji i iskustvo. Verujem da ćemo biti uspešni -  rekao je Divac za klupski sajt.

Divac i Stojaković su bili igrači koji su obeležili najbolji period u istoriji Sakramento Kingsa, ali su ih na putu do NBA prstena zaustavili Lejkersi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA