Košarkaši Srbije kao NBA zvezde, dobili svoj "basket corner" (FOTO)

Košarkaški savez Srbije dobio svoju prvu oficijalnu prodavnicu sportske opreme i suvenira sa logom reprezentacije

  • 0

Košarkaši savez Srbije svečano je otvorio prvu oficijalnu prodavnicu u okviru Roda Megamarketa u kojoj će se prodavati ekskluzivna sportska oprema i suveniri KSS.

>>>Hrvati nam najviše prete! Evo ko je najviše dominirao u pripremnim mečevima! (TABELA)

>>>Srbija drugi najefikasniji tim na pripremama za Eurobasket!

Otvaranju prve zvanične prodavnice KSS u Roda Megamarketu na Novom Beogradu (Đorđa Stanojevića 35) prisustvovali su Stručni štab i reprezentativci Srbije koji su u poslednjoj fazi priprema za Evrobasket 2015, kao i šampionke Evrope Jelena Milovanović i Kristina Topuzović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Roda je novi sponzor KSS i kao plod te saradnje jeste otvaranje ovakvih 10 „Basket kornera“, kako smo ih nazvali u Roda Megarmaketima, koji su zaista poput onih koji možemo videtu u Americi u njihovim NBA klubovima.

To otvara mogućnost da ljudi u Srbiji mogu da uzmu neki od artikala naše reprezentacije - rekao je Đilas.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Velika mi je čast i zadovoljstvo što među našim uspešnim košarkašima i svim prisutnima otvaramo prvu zvaničnu prodavnicu KSS-a u kojoj će svi ljubitelji košarke imati priliku da kupe kako sportsku opremu tako i brojne suvenire sa obeležjima KSS – rekla je Viktorija Radojević, izvršna direktorka marektinga Merkator–S

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Verujem da ćemo kroz ovu saradnju sa Košarkaškim savezom Srbije potpomoći srpsku košarku kao i razvoj novih košarkaških naraštaja.

-Novi projekat biće poklon od 500 lopti za Osnovne škole u Srbiji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Košarkaški savez Srbije i RODA, u julu ove godine, potpisali su sponzorski ugovor kojim je definisano da će RODA dati podršku srpskoj košarci, održavanju takmičenja juniorske i ženske lige

Ovaj ugovor poslužio je kao osnov za širu saradnju kojom je obuhvaćen i projekat oficijalnih prodavnica Košarkaškog saveza Srbije, ali i druge aktivnosti.

(Telegraf.rs/Kss)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA