Kako je propao Ivanićev transfer u Partizan i da li je na to uticala Zvezda?

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović otkrio je detalje pregovora sa crno-belima

  • 10

Ne pamti se uzbudljiviji poslednji dan prelaznog roka u Srbiji, kao što je to bilo ovog leta. Drama je bila tokom čitavog dana, ali je vrhunac bio u poslednjim satima prelaznog roga.

Sve se vrtelo oko jednog imena - Mirka Ivanića. Vojvodina je odbila ponudu, prihvatila je, ali Ivanić neće u Partizan... Sve se ovo pisalo u srpskim medijima, gde je iz minuta u minut dolazilo do preokreta u vezi sa talenovanim fudbalerom Voše.

>>> NIJE HTEO U PARTIZAN: Voša prihvatila 2 miliona, ali nisu mogli da nađu Ivanića!

Predsednik novosadskog kluba je za Sport otkrio i kako su konkretno tekli pregovori, i da nije sve bilo baš onako kako se pisalo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Na zvaničnu ponudu Partizana od 1,5 miliona evra smo se zahvalili i rekli da nismo zainteresovani. Posle toga je bilo neformalne komunikacije u okviru sportskog sektora, ali se ništa nije promenilo - rekao je Šćepanović.

On je istakao i da nije tačno da je Vojvodina prihvatila drugu ponudu crno-belih, ali da nije mogla da pronađe Ivanića, koji je navodno ugasio telefon.

- To je netačno. Naravno da možemo da pronađemo svakog našeg igrača, ali za tim nije bilo potrebe. Jer, nismo imali šta da mu kažemo - demantovao je Šćepanović.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Isto je potvrdio i Mirko Ivanić.

- Naravno da sam bio na telefonskoj vezi sa predsednikom Šćepanovićem. Zajedno smo doneli odluku da ne pređem u redove crno-belih, baš kao što se desilo i u ranijem slučaju, kada je Crvena zvezda bila zainteresovana - rekao je Ivanić.

Po kuloarima se piše da je Partizanovac, neki tvrde da je bliži crveno-belima, a Ivanić na to kaže...

- Ja sam u Vojvodini od 12. godine. To je moj klub, grad, ljudi, igrači i navijači. Rekao sam pre tri meseca da neću da pređem i ne želim da pogazim svoju reč - zaključio je Ivanić.

Predsednik Vojvodine je demantovao i glasine da je Crvena zvezda ''minirala'' transfer talentovanog veziste u Partizan.

- Na te priče mogu samo da kažem, da je Crvena zvezda imala uticaj, Ivanić bi sada bio u Ljutice Bogdana. Istina je da je Partizan imao veliku želju, ali da do realizacije transfera nije došlo - zaključio je Šćepanović.

Direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da Vojvodina nije imala nameru da proda Ivanića i da je to jedini razlog što do transfera nije došlo, ali da su tokom pregovora tri puta promenili već dogovorene uslove.

>>> FOTO-UBOD: Kako su izgledali čelnici Partizana u 23:59, minut pre kraja prelaznog roka!

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Sve što su tražili Partizan je ispoštovao. Pitali smo za cifru, rekli su nam milion i ubrzo smo poslali ponudu. Oni su onda promenili uslove i tražili 1,5 miliona evra. I tu cifru smo pristali da platimo, međutim ona je na kraju porasla na dva miliona evra, a ostalo znate. Posle svega, jasno je da Vojvodina nije želela da ga proda - zaključio je Miloš Vazura.

Transferi, tračevi

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hemicar

    2. septembar 2015 | 00:41

    Zato ces zavrsiti u belenenseu i to u drugom timu.

  • truli zapad

    2. septembar 2015 | 08:51

    Au sto mi je krivo...pa za ovakvim vape Kazahstanski,Litvanski,Moldavski i ostali slicni klubovi...ja ne znam ko i zasto uopste u Partizanu juri ovakve igrace....garantujem da u Teleoptiku sada trenutno ima bar dvojica boljih od ovoga

  • DrMo

    2. septembar 2015 | 01:17

    Neka neka, može PFC bez tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA